MARRAKECH MARKET

| LOOK OF THE DAY, TRAVELING
 
  
  
   

  
  
  
  

pants_zara / top_Imso / bag_sarenza / shoes_Zalando / sunnies_Ur&Penn / watch_Ur&Penn

All in på vitt! Såhär såg jag alltså ut nästsista kvällen i Marrakech när vi var inne i stan. Vi gick runt på den lokala marknaden, fyndade fina läderväskor, drack drinkar på en takterrass och bara hade det så jäkla gött. Det var definitivt inte sista gången jag var i Marrakech, så vacker stad!! Den snygga brännan är det bästa Missfancy som står för. Älskar att kunna vara brun och fräsch utan att förstöra kroppen. Grymt ju! Föresten det är många som vill ha lite mer personliga inlägg??Hur menar ni då? Vill gärna veta hur ni menar, så jag kan göra bloggen till det bästa för er. 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Rebecca Fredriksson
,
Jag förstår, de senaste veckorna har det varit lite väl korta inlägg. Då det varit extremt mycket. Annars brukar jag vara ganska personlig men ska bli ännu bättre 😊 Det lovar jag!
rebecca,
tack snälla söta du 😊 vad glad du gör mig!
www.rebfre.se
claudia,
Love this all white look! The crop top looks amazing with the trousers! xx Claudia www.trendenciesblog.com
trendenciesblog.com
Rebecca Fredriksson
,
Thank you Claduia! Your comments always make me so happy 😊
Saga
,
Jag ska vara ärlig, jag har tröttnat på din blogg. För den handlar bara om kläder och utseende och lata dagar vid poolen. Jag tycker att det blir ointressant då. Viktor skrev en hel del om er resa, på ett helt annat sätt. Han skrev om kontrasterna och om att människor som äger mindre verkar vara mer fria. Jag saknar att du aldrig skriver om landets kultur när du reser. Du får ditt liv att låta så glammigt och får våra liv att kännas grå. För alla lever inte ett bloggliv i storstaden. Jag undrar mer om dina känslor/tankar/framtiden. Blir du aldrig trött på att vara stylad varje dag? Vill inte du med ibland bara skita i smink, snygga kläder och fixat hår och bara typ ge sej ut utan att behöva stå en timma i badrummet. Kan inte du med känna att när man hela tiden fotar allt man gör så glömmer man bort att njuta av stunden? Är du mobilfri/internerfri ibland. Finns det dagar då du tvivlar? Finns det andra saker som intresserar dej förutom kläder, hår, naglar, fejktan,smink? Idrottar du? Läser du böcker? Vilken musik gillar du? Politisk ståndpunkt? Ha det bäst!!! Kram
Elli
,
Jag kan känna att det är upp till dig att känna att din vardag är så grå jämfört med Rebecca. Jag och Rebs vardagar är helt skilda - men jag anser inte att jag lever i det gråa "tråkiga". :P Förstår att du menar "väl" med kommentaren men tror de flesta är smarta nog att fatta att det finns mycket annat utöver det Reb visar opp via bloggen - och om jag ska erkänna det så är det ju för DET HÄR (kläder, smink fejktans som du uttrycker det) man läser/scrollar igenom bloggflödena. Man vill få en gnutta av något "glammigt" och "coolt" och uppiggande... Det finns tillräckligt ledsna saker här i världen - gå in på vilken nyhetssajt som helst. Känner att det inte är upp till Rebfre att uttrycka sin politiska ståndpunkt eller kommentera världskrig i vartannat inlägg. Tjo.
Rebecca Fredriksson
,
WORD ELLI! Kunde inte sagt det bättre <3 Tack för du förstår!
Camilla
,
Perfectly said Elli, I like to visit this blog due to the awesome fashion and pictures. Also get inspired. It is a fashion blog after all! People that dont like it, should move elsewhere. Keep up the awesome blogg Rebfre! Dont change a thing, its perfect! Wish I was as glamorous as you! Should be since i live in NY, but i am a stay at home mom and lazy with fashion! Keep up the good work!
Emily
,
Saga: Jag måste bara säga att Jag tycker att der är helt upp till Rebecca vad hon önskar skriva och visa på sin blogg. Det är trots allt en modeblogg, där tycker inte jag att politiskt material eller böcker hör hemma. Bara för att hon inte väljer att ta upp sådana ämnen, just för att det inte är rätt forum, så behöver det inte betyda att hon inte är medveten eller innehar kunskap inom dessa områden. om du känner att hennes liv får din vardag att kännas grå, kan du inte vända på det och istället försöka se det positivt?! hennes blogg kan få dig glad och inspirerad!!! Jag blir i alla fall inspirerad och glad när jag läser den här bloggen eller när jag är inne på hennes instagram. Måste även tillägga att jag tror att de flesta läsare förstår att Rebecca är en helt vanlig tjej, som kan ha dagar då allt går fel! eller kvällar då hon är har mjukiskläder och är utan smink och bara tar det lugnt! Det trodde jag var självklart! Fortsätt med det du gör Rebecca!!
Emma Watson,
Men hallå? Nu föll du ju för den typiska internethetsen? Det är ju SJÄLVKLART att bloggares liv inte alltid är så glammigt som det ser ut. Reb har dessutom skrivit ett jääättelångt inlägg om den här bloggen, hennes mående och hur man måste läsa mellan raderna osv. Detta är ju dessutom mer en kläd-och modeblogg än en livsstilsblogg, då får du ju istället välja att läsa andra bloggar som handlar om just sånt du vill läsa om! Ser du ditt liv som trist i jämförelse med bloggarnas måste du ju förstå att deras liv inte alltid heller är så perfekta. Men att skriva att hon borde SLUTA blogga som hon gör pga att DU får dig att känna ditt liv bleknar blir ju himla fel du. Kram
ewatson.devote.se