MARRAKECH MARKET

| LOOK OF THE DAY, TRAVELING
 
  
  
   

  
  
  
  

pants_zara / top_Imso / bag_sarenza / shoes_Zalando / sunnies_Ur&Penn / watch_Ur&Penn

All in på vitt! Såhär såg jag alltså ut nästsista kvällen i Marrakech när vi var inne i stan. Vi gick runt på den lokala marknaden, fyndade fina läderväskor, drack drinkar på en takterrass och bara hade det så jäkla gött. Det var definitivt inte sista gången jag var i Marrakech, så vacker stad!! Den snygga brännan är det bästa Missfancy som står för. Älskar att kunna vara brun och fräsch utan att förstöra kroppen. Grymt ju! Föresten det är många som vill ha lite mer personliga inlägg??Hur menar ni då? Vill gärna veta hur ni menar, så jag kan göra bloggen till det bästa för er. 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Emily
,
Saga: Jag måste bara säga att Jag tycker att der är helt upp till Rebecca vad hon önskar skriva och visa på sin blogg. Det är trots allt en modeblogg, där tycker inte jag att politiskt material eller böcker hör hemma. Bara för att hon inte väljer att ta upp sådana ämnen, just för att det inte är rätt forum, så behöver det inte betyda att hon inte är medveten eller innehar kunskap inom dessa områden. om du känner att hennes liv får din vardag att kännas grå, kan du inte vända på det och istället försöka se det positivt?! hennes blogg kan få dig glad och inspirerad!!! Jag blir i alla fall inspirerad och glad när jag läser den här bloggen eller när jag är inne på hennes instagram. Måste även tillägga att jag tror att de flesta läsare förstår att Rebecca är en helt vanlig tjej, som kan ha dagar då allt går fel! eller kvällar då hon är har mjukiskläder och är utan smink och bara tar det lugnt! Det trodde jag var självklart! Fortsätt med det du gör Rebecca!!
Emma Watson,
Men hallå? Nu föll du ju för den typiska internethetsen? Det är ju SJÄLVKLART att bloggares liv inte alltid är så glammigt som det ser ut. Reb har dessutom skrivit ett jääättelångt inlägg om den här bloggen, hennes mående och hur man måste läsa mellan raderna osv. Detta är ju dessutom mer en kläd-och modeblogg än en livsstilsblogg, då får du ju istället välja att läsa andra bloggar som handlar om just sånt du vill läsa om! Ser du ditt liv som trist i jämförelse med bloggarnas måste du ju förstå att deras liv inte alltid heller är så perfekta. Men att skriva att hon borde SLUTA blogga som hon gör pga att DU får dig att känna ditt liv bleknar blir ju himla fel du. Kram
ewatson.devote.se