MARBLE + GOLD + RUSTIC

| INTERIOR
Godnatt fina ni! Här sitter jag och jobbar, jag är en sådan nattmänniska. Jag har alltid som mest inspiration, tankar och idéer på natten, visst är det konstigt? Är ni likadana? Bjuder på lite härlig inredning, är helt kär i ananaslampan, så glad att jag hittat denna, eftersom jag kärade ner mig i den från Zara home som är slutsåld. Att jag älskar marmor är ingen nyhet, H&M har fått in så mycket fint. Idag har jag föresten haft en riktgt bajsdag, eller den började bra men slutade mindre bra. Imorse var jag på pressfrukost med CHIC och Moderådet. Det var dock väldigt trevligt och spännande att få lyssna på de talangfulla och nyblivna designerna. Så duktiga, jag drömmer fortfarande om att designa, så häftigt! Nu ska jag inte babbla för mycket här, utan det är dags att sova. Imorgon väntas träning och fitnessplåtning, så taggad!!

1.H&M 2. Kardemumma 3. Kardemumma 4.H&M 5. H&M 6. H&M 7. Sealoe 8. Voluspa 9. Lagerhaus 10. House doctor

- Goodnight my lovely readers, before i sleep i show you my favorites interior stuff right now. I love marble and gold, I can't get enough. And this pineapple lap is amazing, must have!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Har du sett maxiklänningen i marmormönstrat tyg från Lindex? Tänkte på dig när jag såg den! Den vore det kul att se dig i på en outfitbild!
Elsa
,
lovely!!!