MAKE UP TUTORIAL

| VIDEOS

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Rebecca Fredriksson
,
Haha nej här såg jag lite extra annorlunda ut här, brukar annars färga mina bryn och var så blek och fy. Är väldigt ovan att visa mig i smink också och gillar inte riktigt detta men känner att ingen är ju perfekt. SÅ kul att visa upp en mindre glamorös sida också.
Rebecca Fredriksson
,
Det har jag faktiskt på min lista 😊 Så håll utkik!
Rebecca Fredriksson
,
Ellerhur? Visst gör det? Ja men jag ska göra en sådan dag 😊 Det är på min lista på klipp jag ska göra haha. Tack för du rättar mig, du ser ju vilken rookie jag är 😉 haha. Kul att du gillar, kommer bli massor mer framöver!
Emma
,
Svårt att höra vad du säger med så hög bakgrundsmusik tyvärr 😟
Rebecca Fredriksson
,
Åh tycker du? Ändå sänkte jag ner ljudet när jag klippte för att man skulle höra mig mer. men då vet jag det till nästa gång 😊 Tusen tack för din feedback <3
Paulina
,
Ellens kommentar blev jag rätt störd på här faktiskt. En komplimang och en diss på samma gång lyckades du med 😊 väldigt otrevligt och ej så smickrande för dig ellen. Rebecca, Tycker du är superfin och svinduktig. Jag reagerar mycket på röster och din röst är sååååå jävla ball!
Nilann
,
Jättekul med videos, mer sånt här 😉 Håller dock med om att det var svårt att höra vad du sa pga det höga bakgrundsljudet, vilket var synd! Härligt att höra att det blir fler videos framöver 😊 Kram på dig!
Rebecca Fredriksson
,
åh tack 😊) Absolut, ska tänka på det. Yes mycket mer videos framöver. Så stay tuned!!! Kramar 😊
Rebecca Fredriksson
,
Men åh gullis <3 Det är kommentarer som dessa jag sliter med bloggen. jag blir helt varm i hjärtat 😊) Tack snälla för din underbara kommentar!!
Moa
,
Woohoo äntligen en video va kul! (Håller också med om ljudet, sänk de eller öva på att prata högre bara när du spelar in) get to know me tag och challenge vill jag se