Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

MAKE UP TUTORIAL

| VIDEOS

Anastasia Contour kit_Here / Anastasia DipBrow_Here / Anastasia highlighter_Here

I filmen så använder jag smink i samarbete med Eleven.se Alla produkter hittar ni i länkar ovan.

Äntligen mina vänner så har jag börjat mer med Youtube som jag har sagt att jag ska göra i hundra år. Nu har jag gjort min första Make up Tutorial, jag hoppas att ni gillar den. Det var många som frågat mig hur jag sminkar mig och vad jag använder för smink. Detta är ganska så nytt för mig men jag är sjukt peppad och ska bli riktigt härligt att kunna visa mer vem man är än bara i bilder. Men om jag ska fortsätta med att youtube klipp så vill jag ju såklart veta vad ni vill se? Vad vill ni att nästa klipp ska handla om? Ge mig tips, så ska jag försöka lösa det. Jag kommer filma en hel del under min vecka i Grekland, så räkna med en hel del rörligt framöver.

Vad tycker ni om min denna video? Föresten är jag superny på detta och är så sjukt obekeväm osminkad dessutom här då jag både är väldigt blek och inte färgat mina bryn. Men man är ju bara människa, ingen är perfekt! Föresten ge mig lite pepp och följ mig, har 8 prenumeranter än sålänge ;) In och följ min youtube kanal HÄR.

Jag har filmat och redigerat allt själv så har lite överseende med det hihi. Puss!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Rebecca Fredriksson
Rebecca Fredriksson,
Men åh gullis <3 Det är kommentarer som dessa jag sliter med bloggen. jag blir helt varm i hjärtat 😊) Tack snälla för din underbara kommentar!!
Moa
Moa,
Woohoo äntligen en video va kul! (Håller också med om ljudet, sänk de eller öva på att prata högre bara när du spelar in) get to know me tag och challenge vill jag se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229