Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

M A T E R N I T Y

| PHOTOS, MIN GRAVIDITET

Photo: Jessica Ackarsjö

Godmorgon finisar! I lördags så hade jag en gravid-fotografering tillsammans med Jessica. Vi körde lite olika teman & locations. Dels hemma hos mig men även ute bland vassen som här och i vår lada. Alltså bilderna blev så fina, verkligen magiska. Åh längtar så mycket tills jag får alla bilder. Gillar verkligen känslan i dessa bilder, samt looken & miljön. Det känns så jag, trots att det var svinkallt och ganska grått ute så blev det ändå så fint. Jag älskar att vara gravid den här tiden, det ända är ju att det skulle vara lite kul att vara gravid kring sommaren för alla bilder man kan ta haha och även kläderna. Lite enklare att klä sig på sommaren som gravid med klänningar, kjolar & bara ben. Samtidigt kan det ju vara superjobbigt & väldigt varmt.

Annars då? Jo dagarna rullar på, igår hade jag sån sjuk smärta i övre delen av magen. Grät för jag hade så ont och fick sån panik. Men sen mot eftermiddagen/kvällen släppte det. Vet inte om det är för bebis sparkar så mycket eller ligger emot någon nerv? Eller om det var sammandragningar eller förverkar? Svårt att veta ju. Men ska hålla lite koll och se om det kommer tillbaka. Ikväll ska jag & Henki på en såndär föräldrarstöd-kurs, känns som det kan vara mysigt att gå på och att man kanske lär sig lite. Ni som varit gravida, gick ni på den? Var den bra?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

majalundstrom
majalundstrom,
bilderna är helt magiska🥰🥰🥰
nouw.com/majalundstrom
sottochsalt
sottochsalt,
Nejmen sluta vad fin!
nouw.com/sottochsalt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229