LYCKA

Jag skrev ju om ett lycklig besked igår. Here it is. Här pratar vi lycka, för ett tag sedan så ansökte jag till Modekollo i Borås. Jag tänkte att det skulle vara så sjukt roligt och väldigt lärorikt med grymma dagar. Men tänkte eftersom de är så många som söker, kommer jag nog inte in. Sen igår kom mailet, där det stod att jag kommit in :D Att jag är en utav de 25 ungdomar i hela Sverige som kommit in. WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE. Jag förstår inte riktigt!

" Den 11-15 juni 2012 får 25 ungdomar utmana sig själva i mode, kreativitet och företagande. I år välkomnar vi alla ungdomar över hela Sverige att komma till Borås. Under fem dagar får de se modebranschen "behind the scenes". De får utvecklas genom workshops och lära sig hitta sin roll i en spännande och kreativ värld.

Modekollo skapar en plattform för ungdomar som brinner för mode, design och kreativitet, för att främja företagsamheten och genom att satsa på morgondagens kreatörer, företagare och stjärnskott. Modekollo främjar processen och hjälper ungdomarna tänka nytt, skapa nya affärsideér, utveckla nya samarbeten och göra Sverige till en plattform för unikt, nyskapande och intressant mode. "

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

www.alexandrastyle.se,
WOW WOW WOW, GRATTIS! www.alexandrastyle.se
www.alexandrastyle.se
therese,
men å så kul! stort grattis!
www.theresethunell.blogg.se
Emma Roodla - Fotograf,
Fy fan va coooolt. Guuud så roligt 😃!!!
babiidarling.blogg.se