Lucka nr: 17 en röd Sodastream värd 999:-

Bakom dagens lucka gömmer sig en Sodastream, kanske en utav de bättre uppfinningarna? Jag har själv en i svart och älskar min. Så snygg också! Soda streamen är värd 999:- och denna är designad av världskände miljökämpen Yves Béhar, Sodastream är julklappen som värnar om miljön och samtidigt pryder ditt kök. Känns fantastiskt kul att få tävla ut en sådan till er mina fina! Om produkten: Den iögonfallande men stilrena designen är en del av konceptet ”reducera och förfina”, som har varit ledmotivet i Yves Béhars formgivning. Även tekniken är nytänkande, innovativ och användarvänlig. Med endast ett klick fästs flaskan vid maskinen och avlägsnas på samma sätt. Kolsyremängden ställs in genom att hela framstycket förs nedåt och visar kolsyrenivån på en intuitiv LED-display. SodaStream Source drar blickarna till sig och gör sig bäst centralt placerad i hemmets hjärta som en trotjänare för uppfriskande drycker.

För att tävla ska du:

- Skriva kort varför just du ska vinna

- Svara på vilket land Yves Behár kommer ifrån?

Lycka till finisar! <3

VINNAREN ÄR: ANNA L, stort grattis!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Decibel
,
Svar: Från Schweiz! <3 Sodastream som aldrig sviker, Vid behov av bubbliga drycker! Slipad är den på sin teknik, i köket står den röd och unik. Levererar bubblor efter smak, Detta skulle bli min favoritsak. <3 För denna maskin mitt hjärta slår, Hoppas och önskar att jag den i julklapp får.. =) Sodastream från Yves Béhar, Ett absolut praktexemplar, <3 MVH/ Decibel (decibels@live.se)
Gabbies
,
Svar: Han kommer från Schweiz Jo jag ska efter nyår ta tag i min vikt och har en lång väg att gå till mitt mål. Jag ycker inte att vanligt vatten smakar så gott så jag skulle väldigt gärna dricka kolsyrat vatten istället. MEN då säger miljövännen i mig ifrån för det är väldigt onödigt att köpa vatten när vi har rent vatten i kranen här i Sverige. Plus att det är väldigtgt skadligt för miljön att frakta vatten hit o dit, transporterna är inte bra för miljön. Så vill du ge mig en kick i min viktnedgång så väljer du mig som vinnare 😉.
Katarina Holmkvist
,
Svar = Schweiz Vill inte tunga flaskor släpa, det kanske mej eller naturen kommer dräpa ! Detta blir perfekt, tjänar in sig direkt !
nelson
,
Vill bara säga att så många har skrivit så bra inlägg denna gång! Kan inte toppa dem, men jag gissar att du kommer få svårt att välja bland alla roliga rim och kloka kommentarer! Det är ju också inspirerande med en så snygg och vettig produkt, som dessutom sparar miljön. Yves Behar, född i Schweiz, är en fantastisk designer som också är mycket medveten om vår utsatta miljö-
marlene
,
Svar på frågan: Schweiz Upptäckte att vår streamer hade gått sönder igår! Vore en fin och behövlig jul och nyårspresent då den används dagligen hemma hos oss! 😊
Tommy Ax
,
Schweiz Jag är så trött på att gå och panta gamla tomflaskor från vattnet jag dricker. Dessutom luktar det alltid så illa vid de maskinerna, skulle vara trevligt att kunna göra mitt egna vatten med den smak jag är sugen på.
Jessica Sundberg
,
Schweiz. Tänk vad skönt för både mig och miljön att slippa släpa hem massa bubbelvatten från affären. Nu kan jag göra mitt eget på ett litet kick! Vilket trevligt trick!
Ida H
,
svar: schweiz! Jag skulle vilja vinna för att jag och min pojkvän har pratat hela hösten om att sluta dricka läsk, men det är inte så lätt för två cola-älskare som vi....En Sodastreamer hade varit perfekt att kicka igång vårt nya, hälsosammare år med!
Bianca A
,
Jag ska flytta hemifrån nu vid årsskiftet och denna SodaStream skulle vara en perfekt vinst då det verkligen är något som står högt upp på min önskelista! Jag är fullkomligt beroende av kolsyrat vatten och köper hem Ramlösa nästan dagligen vilket inte blir så billigt i längden och definitivt en dålig ovana, och inte tala om hur dåligt det är för miljön. Därför skulle en egen SodaStream få en att spara in lite pengar samt värna om miljön. Med både mig och framtida sambon som studenter så lever man ju inte direkt under de bästa förhållanden ekonomiskt, så det skulle vara kul att överraska honom med denna 😃 Och till svar på frågan, Yves Behár är från Schweiz 😊
Nathalie
,
Han kommer från Schweiz! Jag skulle vilja ha den här så jag kan få bubbel vatten när jag vill och slipper släppa på tunga påsar från mataffären hela tiden! Designen är super snygg och skulle passa perfekt hemma hos mig! 😊