Lucka nr 11: Väska från Lindex 399:-

Bakom dagens lucka så gömmer det sig ytterligare en väska, en väldigt snygg vardagsväska från Lindex värd 399:- Så snygg! Eftersom ni uppskattade den förra väskan så mycket, känns det roligt att få tävla ut ytterligare en väska. Hoppas ni gillar denna lika mycket! Vill inte du ha en ny väska? Så var med och delta och ge bort den i julklapp till mamma/syrran/momor/famor eller bästa vännen? De skulle bli så glada!

För att vara med och tävla ska du:

- Kommentera med namn + mail, samt skriv kort varför du ska vinna

Lycka till finisar! <3

 

Vinnaren är; Johanna stort grattis!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

sara
,
har länge letat efter den perfekta väskan har ingen som rymmer allt det bra fick en tidig julklapp, en ny dator att ta med men den får inte plats, så jag vill ha kanske denna bag från lindex stor & snygg som tidig en julklapp till lilla mig? då knappt en krona i plånboken finns kvar efter långa listan till mina kära den tomt ekar
Linda Nyberg
,
Jag vill vinna helt enkelt för att jag behöver en ny väska. Den här väskan var supersnygg verkligen och den ser rymlig ut med vilket är precis vad jag behöver. Så det vore en toppenvinst till sig själv i julklapp!
Rose-Marie
,
Jag är en modemedveten tant skulle inte tro det var sant om väskan jag skulle vinna som rymmer allt som behövs för en kvinna
Helena
,
Hej, en perfekt julklapp till min underbara svärmor som alltid finns nära.
Jenny Hansemark
,
En julklapp till mig själv, skulle aldrig sitta fel. Jag sätter alltid alla andra före mig själv och unnar mig aldrig någonting. Denna supersnygg väska skulle kännas som guld värd i juletiderna.
vanja,
jag är meed 😊 jag skulle vilja vinna eftersom att jag så gärna vill ha en svart väska 😊 vanja viola.uhlander@gmail.com
vvanja.blogg.se/
Camilla
,
Jag är med & denna skulle jag faktiskt vilja ge mig själv i julklapp, då det ser ut som att den är lagom stor och får plats med mycket innehåll. Perfekt för skolan! Vill också bjuda på ett litet rim: Denna rymmer allt, från böcker, plånbok & kanske mat med salt, kanske massa annat som vantar, när det är kallt, i vilket fall som helst är den bra att ha, skulle vilja få hem den redan idag.
Mariam
,
Om jag skulle vinna skulle jag definitivt ge denna till en vän i julklapp då jag vet att hon behöver en som mest just nu.
Malin
,
Jag är gärna med! Vill ge den till min mamma som precis börjat skolan igen, så hon kan ha med sig sina böcker, pennor osv 😊
My,
hade passat så bra i min garderob 😃
myzaan.devote.se/