Lucka nr 10: Presentkort på 100$ dollar hos Stylegodis

Bakom dagens lucka nummer 10 så gömmer sig ett presentkort på 100$ hos STYLEGODIS.COM, märket kommer ifrån LA och de har ett härligt sortiment. Jag gillar namnet, så coolt. Jag har faktiskt flera grejer därifrån, de har på senaste tiden även börjat ta in second hand från flea markets i LA. Hur coolt?

För att vara med och tävla ska du:

- FÖLJA STYLEGODIS och mig på instagram! @stylegodis / @Rebfre

LYCKA TILL FINISAR! <3

  Vinnaren är; Kylie Larsson, Stort grattis!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Kexin Hou
,
Är med! @kexinhou
Victoria
,
Victoria Ekelund Följer båda 😊 Viol90@hotmail.com
Anna
,
Följt dig sedan länge och följer även stylegodis nu 😊 (annaseverins på instagram)
Art By Tina/trueborn.blogg.se
,
Följer x2
Malin Hansson
,
Jag följer båda!
Milla
,
Fantastiskt! Jag försökt lämna en kommentar igår, men lyckades inte. Så jag hoppas jag får vara med ändå. Jag behöver verkligen lite nya kläder som representerar mig, för den jag är. Men har inte haft råd att unna mig själv något, så detta skulle göra mig extremt glad. Vill också bjuda på ett litet rim för att lysa upp din dag lite! Allt jag här kan välja, får mig att snabbt svälja, hittade en sak så fin, åh, om den kunde bli min, det skulle genast få mig att le, så jag slipper att vara stressad & sne. 😊
Malin Stjernberg
,
Följer er båda, MALINLINNEA #hoppaspåturdågarderobenärettskämt
Kylie Larsson
,
Gjort!! Att kunna beställa fred på jorden; Eller en tidsmaskin i orden. Dessa är nog härliga önskningar som vi alla har; Tyvärr är en sådan önskan ej uppfyllbar. Men näst bäst är de underbart fina saker; Som du hittar hos Stylegodis med något till alla smaker. Man hittar alltid grejer som tänder modegnistan; Och härliga produkter som hamnar på önskelistan.
My,
följe er båda som thulinmy hoppaspå tur .D
myzaan.devote.se/
Johanna
,
Johanna - johaaannafalk@hotmail.com 😊