Lucka 9

 

 
Bakom Lucka nr 9 så gömmer sig två priser ;) Alltså så vinner två personer. Priserna är ett varsitt iphoneskal mellan 149-299 kr som man får välja själv på Mirablings hemsida. De snygga iphoneskalen jag bloggade om tidigare idag, har du alltså chansen att nu vinna!

För att vara med och tävla, så behöver du klicka dig in på deras webshop, och välja ett snyggt skal som du vill ha! Sen skriva här vilket du vill ha, tillsammans med ditt namn & mail. Tävlingen avslutas 23,59! och Vinnaren presenteras här imorgon. LYCKA TILL :)

 

GRATTIS TILL LILIAN & SARA! har nu kontaktat er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Matilda Blom
,
Åh va bra denna dagen blev nu! Detta skulle jag vilja vinna: http://www.mirabling.se/snake-2 (det svarta orm skalet, men det vita är också sjukt hett) (matilda_blom94@hotmail.com)
Lovisa Karlsson,
Bottega silver för iPhone 4 var skitfint! (http://www.mirabling.se/bottega-silver-1?grp=775492) lollok-son@hotmail.com Bra blogg för övrigt!
karlssonlovisaa.blogg.se
Lovisa Karlsson
,
Bottega silver för iPhone 4 (http://www.mirabling.se/bottega-silver-1?grp=775492) var sjukt fint! lollok-son@hotmail.com Bra blogg för övrigt!!
Malin
,
Jag vill vara med!! Om jag vann hade jag velat vinna supersnygga Hexagon Black http://www.mirabling.se/for-iphone-3g3gs?grp=775496 Hoppas på jättetur!
Maja
,
Jag skulle gärna vinna det här skalet http://www.mirabling.se/diamond-black-1 tycker den är super fint!!!!!!! pm09kr@leeds.ac.uk ha en underbar kväll och tack för bloggen
Tamara
,
Jag skulle vilja vinna detta skal: http://www.mirabling.se/diamond-blue-1?grp=775492 Underbart <3
vendela,
Detta djurisk skal får mer än gärna finnas på min mobil http://www.mirabling.se/leopard-beige-1
mokey.blogg.se
Ebba
,
Jag vill ha detta skal! 😊 http://www.mirabling.se/snake-black?grp=775492
Josefine,
http://www.mirabling.se/bottega-gold-1?grp=775492 har ingen iphone själv men hoppas få vinna en till storebror i julklapp 😊 kram och god jul!
missaxelsson.blogg.se
Lilian
,
Men gud vilken kul tävling!! Om jag skulle ha sån tur denna fredag att vinna så skulle jag jättejättegärna vilja ha skalet Diamond Black. Jag som är en klant brukar ALLTID tappa min iphone i marken... ioch med detta skal så faller ju iallafall telefonen med glittrande stil.. hehe 😊 Kram!