LUCKA # 8

Den här luckan är i ett samarbete med hvisk!

Då var det dags för lucka nr 8 i min julkalender. Bakom dagens lucka gömmer sig: Två smycken från hvisks kollektion #wildloveohbang. Halsbanden finns i tre metaller: sterling silver, rhodinerat silver och förgyllt silver.

Ni har chansen att välja mellan budskapen Wild, Love, Oh & Bang för att hitta det halsbandet som passar just er bäst. En halskedja på 50 cm i den metall ni önskar vinna ingår också. Luckans totala värde: ca 1700:- totalt. Halsbanden är värda ca 850:- styck. Jag har själv halsbandet Wild som ni säkert sett. Älskar det! En superbra julklapp till dig och din bästa vän. I dagens lucka vinner personen två smycken.

För att vara med i dagens tävling: Kommentera vilken metall & vilket hängsmycke du helst vill vinn till dig och din vän! Lycka till!

Vinnaren presenteras i samma inlägg som luckan, så gå tillbaka till luckorna för att se alla vinnare :)

VINNAREN I DAGENS LUCKA ÄR: NADINE, STORT GRATTIS!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Camilla Ivarsson,
Älskar Hvisk's smycken och skulle bli sååå himla glad ifall jag fick äran att vinna "OH" i sterling silver! Puss på dig och tack för en inspirerande och glädjefylld blogg!
Nouw.com/camillaivarsson
Lisa
,
Så fina! Har letat efter något liknande till mig och min andra halva (tvillingsyster), så om jag skulle ha turen att vinna skulle jag såklart dela det med Emma. jag önskar guldhalsbandet med ordet LOVE! Hoppas du får en fin jul ✨