LUCKA # 8

Den här luckan är i ett samarbete med hvisk!

Då var det dags för lucka nr 8 i min julkalender. Bakom dagens lucka gömmer sig: Två smycken från hvisks kollektion #wildloveohbang. Halsbanden finns i tre metaller: sterling silver, rhodinerat silver och förgyllt silver.

Ni har chansen att välja mellan budskapen Wild, Love, Oh & Bang för att hitta det halsbandet som passar just er bäst. En halskedja på 50 cm i den metall ni önskar vinna ingår också. Luckans totala värde: ca 1700:- totalt. Halsbanden är värda ca 850:- styck. Jag har själv halsbandet Wild som ni säkert sett. Älskar det! En superbra julklapp till dig och din bästa vän. I dagens lucka vinner personen två smycken.

För att vara med i dagens tävling: Kommentera vilken metall & vilket hängsmycke du helst vill vinn till dig och din vän! Lycka till!

Vinnaren presenteras i samma inlägg som luckan, så gå tillbaka till luckorna för att se alla vinnare :)

VINNAREN I DAGENS LUCKA ÄR: NADINE, STORT GRATTIS!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Louise
,
Fina halsband ! Jag skulle gärna vinna ett förgyllt silver med oh =)
Helen
,
Första gången på din blogg och fler gånger kommer det att bli! Jag hade önskat att vinna hängsmycket med texten LOVE och i förgyllt silver till mig och min syster som också är min allra bästa vän.
Jessica Magnusson
,
Om jag skulle vinna dessa fantastiska smycken skulle jag vilja ha dem i den guldfärgade berlocken med texten WILD att dela med mig av till min närmsta vän. Trots att vi inte gör samma galna upptåg som vi gjorde förr och alla wild things we made each other do så har vi det fortfarande inom oss och låter det komma ut ibland när vi vill drömma oss tillbaka till den "goda tiden" 😊 jessicamagnusson@live.se
Isa
,
Ååå vad fina !! Jag önskar mig att vinna hängsmycket "Wild" i rhodinerat silver
Sanna,
Jag skulle vilja vinna LOVE till mig och min bästa vän i sterling silver. Det skulle bli riktigt snygg, och jag är säker på att det skulle bli en fin och uppskattad julklapp. Kram Sanna
mammasvardag.se
Isa
,
Ååå vad fina !! Jag önskar mig att vinna hängsmycket "Wild" i rhodinerat silver
Louisa
,
Åh så fina! Har velat ha ett sådant halsband jättelänge! Om jag vann skulle jag vilja ha ett guldhalsband med ordet Love på som jag vill dela med min bästa kompis.
Jessica
,
Skulle vilja vinna WILD i guld! Så snygg! Tack för en fin julkalender 😊
Camilla Ivarsson,
Älskar Hvisk's smycken och skulle bli sååå himla glad ifall jag fick äran att vinna "OH" i sterling silver! Puss på dig och tack för en inspirerande och glädjefylld blogg!
Nouw.com/camillaivarsson
Lisa
,
Så fina! Har letat efter något liknande till mig och min andra halva (tvillingsyster), så om jag skulle ha turen att vinna skulle jag såklart dela det med Emma. jag önskar guldhalsbandet med ordet LOVE! Hoppas du får en fin jul ✨