LUCKA # 3

Luckan är I samarbete med SwissClinic.

Bakom dagens lucka gömmer sig lite härlig skönhet. Vem kan få mycket av härliga skönhetsprylar? Idag tävlar jag ut ett serum från Swiss Clinic. En svalkande och avslappnande gel som hjälper huden att både återfuktas och reducera tecken på åldrande. Med hjälp av den aktiva ingrediensen betaglukan stimuleras hudens naturliga kollagenbildning som är ett protein lagrat i hudens bindväv och som bland annat hjälper huden att få sin fasthet. Luckans värde är 690:-  Tävlingen avslutas 00.00 inatt och vinnaren presenteras här i samma inlägg.  För att vara med och tävla ska du:  - Skriva ett superkort skönhetstips. Ditt allra bästa skönhetstips. Det kan vara allt från att dricka mycket vatten till ett hårtips eller vad som helst! You name it!  Lycka till!  Stort grattis till Elli, du kommer få ett mail inom kort. 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sandra P.
,
Mitt bästa skönhetstips är att skratta! Skratta skratta skratta! Det låter kanske klyschigt, men vilken människa blir inte vackrare när hon ler eller skrattar!? Det är bättre än alla krämer i världen! Smiiiiiiile! Sandra
Elin Hansson
,
Skratta och le mycket! Skönhet kommer inifrån, men vackrast är man med ett leende på läpparna!
Claudia Kerttu
,
OM du mot all förmodan bränner dig , använd uppvispad äggvita och stryk på brännskadan, blir som en skyddande film.
Malin
,
Mitt bästa tips är att man får sin skönhetssömn det är det viktigaste enlig mig Kul att läsa allas kommentarer och få tips
Frida
,
Smörj in ögonfransarna med lite olivolja över natten, det resulterar i långa och superfina fransar!
Cecilia B
,
Ett bra och effektivt tips på finnar/ torra partier i ansiktet är att dutta på med Eight Hour Cream över natten. Dagen efter är huden synbart bättre!
Linn U
,
Mitt bästa tips är att inte tänka på mycket på "ska" och "måste" när det kommer till hudvård. Jag bruka försöka känna hur huden mår på morgonen och ge dem de produkter som de verkar behöva just idag. Det mår min hud bäst av!
Belinda Fihn
,
Att ha på en ansiktsmask och när denna är borttagen tipsar jag om att gå ut på en långpromenad. Alla döda hudceller är borta och huden är rengjord, det kan ju inte finnas varken något friskare eller bättre för huden!
Elli
,
:D woho jag vann! TACK!
Rebecca Fredriksson
,
Grattis 😊)