LUCKA #24

I samarbete med Marshall!

 

Godmorgon mina bästa! Hoppas ni sovit gott och haft en härlig uppesittar-kväll.  Tänk att idag är det julafton, galet ju! Då var det dags att öppna lucka nr 24, den allra sista luckan för i år. Så hoppas ni varit nöjda med alla luckor hittills, idag är den bästa luckan av dom alla såklart. Nämligen en fet högtalare från bästa Marshall. Alltså denna är så fet, så snygg och ruskigt bra ljud. Vem vill inte äga denna? Luckans värde är 4,995 kr.

För att vara med i dagens lucka ska du:

 - Kommentera här med namn + mail samt skriva vilken favoritlåt som är din just nu? Vilken låt var den första du skulle spela om du vann?

Stort lycka till och god jul världens bästa läsare <3

Stort grattis till Mimmie! Du kommer bli kontaktad inom kort

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Ellen
,
Den första låten jag skulle spelat är denna! https://m.youtube.com/watch?v=joWd2P-6keM Det är den bästa jullåten ever, man blir så glad. eecederholm instagram
Beatrice Molin
,
Åh fantastisk vinst ju!! Min favoritlåt just nu är "I was here" med Beyonce, det är världens finaste och mest motiverande och peppande låt som finns! Det är den första låten jag skulle sätta på om jag vann! God Jul fina du! <3 Kram
Johanna Karlsson,
Vilken fantastisk vinst Min favoritlåt är just nu Body in a Box med City and Colour. Fantastiskt budskap och stämmor som ger mig gåshud. Första låten jag skulle spela är Journey-don't stop believin' och skrålsjunga med för full hals.
www.yeah-home.com
Jonas Jönsson
,
Grym vinst, jag är med! Min favorit just nu är Pantera - Psyco holiday. Titeln låter som en jullåt men nej, haha! Om jag vinner skulle jag faktiskt spela min favorit. Vore riktigt kul att höra den ur en riktigt bra högtalare.
Hanna
,
Min favoritlåt just nu, och även den första låt jag skulle spela är The Weeknd - Attention. Om den hade kommit ut för två år sedan så hade jag brutit ihop av att lyssna på den på grund av igenkänningsfaktorn. Nu har jag ett nytt förhållande och kan se tillbaka på låten med ett slags vemod. Hoppas du haft en trevlig julafton!
Jennika
,
Helt otroligt vilken fin lucka! Jag bara älskar "I feel it coming" med The weekend och skulle helt klart spela den om jag vann. Skulle bli SÅ glad! God Jul! ❤️
Disa
,
Favoritlåten är I wonder med Rodrigues men om jag vann hade jag fan spelat spice girls- Tell me what u want ✌️
Mary
,
Mållös över att du tävlar ut en så fantastisk vinst! Hoppas du hade en bra julafton igår & att julen fortsätter lika bra framöver. Stor kram till dig. Vinner jag denna åker hörlurarna av, lägenheten ska bada i musik som ett hav. Äntligen inkopplad – det är dags, att sätta ljudet på absoluta max. Minnas tillbaka på årets bästa konsert, Håkan Hellström – alla var där. En låt som fick mig att gråta, så fint budskap och så vackert låta. ”Pärlor” är en riktig favorit, som mig så mycket pepp givit. Handlar om att i motgång fortsätta gå, det alltid en ljusare framtid spå. Så fortsätt kämpa mot dina mål, bestäm dig att ha en vilja av stål Håkans budskap är för mig så rätt, vid tvivel den mycket inspiration gett. Den låten skulle jag direkt spela, så mycket glädje som den utdela.
Therese
,
Hoppas på att du ibte dragit vinnare än!! Skulle spela 2AM med Astrid S, helt snöat in mig på den låten, så otroligt bra!!
Sandra P.
,
Jag skulle vilja spela något från Prince. Han var verkligen en av den största.... God Jul! Sandra