Lucka 24

Då var det äntligen dags för den efterlängtade luckan, nämligen lucka 24. Idag har jag fått äran att tävla ut en lyxig, och underbar giftbag från ingen mindre än .... VICTORIA SECRET ! Med min favoritdoft Pure seduction, den luktar alldeles gudomligt =)

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar med varför just du läser min blogg? Samt kommentera med ditt namn + mail! Lycka till nu mina finaste läsare, och hoppas ni uppskattar detta =) NI ÄR BÄST!!!!!!

Grattis Vicky!! Du är nu kontaktad! :)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Nathalie,
Oj... det stod att min epostadress inte publicerades för obligatoriska fel blev märkta. Men hoppas du får den på detta inlägg då. Kram!
nferiksson.blogg.se
Klara Jonsson
,
GOD JUL BÄSTA BABY <3
Tiffany Strömbäck
,
Åh, det är alltid så svårt att veta vad man ska skriva på det, trots att man har flera hundra naledningar i huvudet så blir dte svårt att få ned dem på papper. Men jag läser din blogg för jag alltid vetat vem du är, vi bor i samma stad och jag tycker der blir så kul att läsa om en tjej, en tjej som man känner, som kommer från samma trakter, samma skolor osv, och som det går så jäkla bra för. Nästan så man blir lite stolt själv! Dock handlar det främst om att man vet att om du kan, så kan man. Du är unik och har tagit dig en så lång bit. du har själv skvit att du inte pluggar vidare för tillfället för att du har så många projekt och enligt mig är det ett bevis på att skolan inte är allt, det är mycket men är man inte SMART och stark i sig själv så spelar inte 15 års skola någon roll. det handlar om att tro på sig själv och gör man det så gör även andra det. Jag ler alltid lite extra när det går bra för andra då jag ser det ett tecken för mig, att jag kan om jag vill! Därför läser jag din blogg! Ha nu en riktig god jul och ett gott nytt åt Rebecca! /Norrköpings tjej
Thilda
,
Läser din blogg av många andledningar men tar upp de "stora" dels för att du är gudomligt bra på att blogga, för att du har underbar stil och jag beundrar dig för att du äe din egen vågar ta ut svängarna lite och lyckas alltid med det du gör! Dú verkar vara en sånn tjej med en annorlunda och riktigt härlig personlighet som lever ut till sina drömar, jag insperaras av dig varje dag av dina sjukt snygga outfits och dina riktgt fina bilder!´ GodJul!
Frida Elvén
,
Började läsa din blogg av en ren slump för ett tag sedan. Jag fortsatte läsa för att jag fick sån insperation av dig. Det är alltid lika roligt att gå in på din blogg och se hur du matchar ihop kläder och fyndar massor på secon hand. Du har sån otroligt snygg och egen stil och jag älskar hur du har inrett ditt hus. Men som sagt den största anledningen till att jag läser din blogg är för att jag får sån insperation av dig på både kläder och beteende för du verkar vara en sån otroligt snäll och omtänksam tjej. Kram Frida
anna
,
Jadu, kort och gott är anledningen till att jag klickar in här varje dag för att inspireras av fina dig och dina fina outfits! Den personlighet som framträder i bloggen har fångat mig!
ELVIRA,
HÄRLIG INSPIRATION UTSTRÅLNING GLÄDJE Elvira elvira.thuresson@gmail.com
www.nattstad.se/trasselsuddd
Bea
,
God Jul! Läster din blogg för att den har en lagom härlig blandning och mycket inspiration! Dessutom gör du kanonsnygga smycken 😊
Josefin,
Det var inte för särskilt länge sedan jag halkade in på din blogg och fastnade direkt. Enkla, fina och intressanta inlägg. Mycket inspiration både gällande din personliga stil men även ditt projekt och egna företag. Tycker det är coolt med tjejer som vågar och tar för sig! Får positiv energi helt enkelt. Fortsätt med det du gör! Josefindysenius@hotmail.com
josefindysenius.spotlife.se
mariia,
För att den inspirerar och är unik! Jag har sparat den på en flik Perfekt blandning av allt som e bra Precis som det ska va´ =)
dubbelii.com