Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

LUCKA #23

Hallå där bästa ni! Då är vi på lucka numer 23, nämligen den näst sista luckan för detta år. Alla era kommentarer gör mig så jäkla nöjd, varenda lilla timme jag lägger ned på detta, så blir jag så glad för få så mycket tillbaka av er. Bakom dagens lucka så gömmer sig ett riktigt lyxigt smyckes-kit från ett utav mina favorit smyckes märken. Nämligen SOPHIE by SOPHIE. Hur himla fina grejer har inte dom? Hur mycket som helst. De är så stilrena men samtidigt så trendiga och har det där lilla extra. Idag har ni chansen att vinna både en shoker, örhängen och ett halsband till ett värde av 3700 kr. Inte illa va? ;) Jag är ju en riktig guld-sucker därför valde jag guld men vill man hellre ha silver så ordnar vi det. Passar detta inte er, så passa på att delta och ge bort det till någon annan. Snacka om fantastisk julklapp!

För att vara med i dagens tävling ska du:

- Följa @sophiebysophie på Instagram och skriva något kort här i kommentarsfältet tillsammans med namn + mail.

Tävlingen asvlutas inatt 00.00, stort lycka till! Vinnaren presenteras sedan här i samma inlägg!

Stort grattis till Johanna Maria! Du kommer att kontaktas inom kort på mail! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johanna Maria
Johanna Maria,
JAAA!! Vilken lycka!! Stort tack! Ser verkligen fram emot att använda de grymt snygga smyckena!
Johanna Maria
Johanna Maria,
Hej Rebecca! Jag har inte fått något vinnarmail än - längtar verkligen efter att få börja använda de underbara smyckena <3 Vad fin du var på Elle-galan btw!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229