LUCKA #22

Åh nu är det bara två dagar kvar på min julkalender, lite sorgligt. Visst? Gillar ju att starta min morgon-bloggning så. Bakom dagens lucka så gömmer sig en riktigt grym lucka från GHD. Med både en ny plattång, necessär, hårborste och härliga stylingprodukter. Hur bra? Så idag har en utav er chansen att vinna detta.

För att vara med och tävla ska ni:

- Följa GHD På Instagram: @ghdscandinavia & mig såklart @rebfre men det hoppas jag ni redan gör ;)

Lycka till, tävlingen avslutas 00.00 inatt!

Stort grattis Bojana! Du kommer kontaktas inom kort :)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin sandberg
,
Följer sen innan Alla tjejer har väl en plattång? Men nej inte Malin sandberg Skulle passa perfekt att vinna så jag med kan locka håret och göra mig fin utan att be mina vänner göra det Nu kan jag bara hålla mina tummar ✊ Hoppas du får en superduper mysig jul
Zara Svensson Birath
,
Åh vilken vinst! Min gamla plattång har lagt av så jag lever just nu i friss-limbo i jakt på en ny. Hoppas hoppas, jag skulle verkligen bli superglad om jag vann! Följer på insta (@zarabirath)
Julia
,
Jag följer redan, och är med än gärna med!
Emelie,
Jag är med, heter @emelieluning på instagram! 😊
www.nouw.com/emelieluning
Sofie Lyck
,
jag följer och är gärna med och tävlar! @sofielyck
Jenny
,
Jag följer o är självklart med! Måste passa på o säga att dina luckor har varit helt amazee iår!! 😃 @jenuuu
Sanna,
WOOOW, vilka tävlingar! Självklart är jag med även i dag och tävlar om denna drömvinst. Följer både dig och deras sida på Instagram (Mammasvardag). Kram Sanna
mammasvardag.se
Eve
,
Im in
Anna
,
FINGERCROSSED! Är med och tävlar 😊
Daniel Ohlson
,
Ser nu att min mailadress kan ha blivit fel, ska vara daniel_ohlson@hotmail.com och inte gmail.com . Vi får hoppas att vinnaren inte är korad ännu och att det fortfarande finns chans att rätta till felet 😊 God jul Rebecca!