Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

LUCKA # 2

Luckan/tävlingen är I Samarbete med Smahsbox.

Dags för andra luckan i min julkalender. Bakom dagens lucka så gömmer det sig smink, en palett från Smashbox till ett värde av 575:- Det är inte vilken palett som helst utan den första och enda 3-i -1 paletten för att definiera ögon, ögonbryn och ansikte. Det är den första och enda 3-i -1 paletten för att definiera ögon, ögonbryn och ansikte. Skapa vackra kindben, gör näsan perfekt, ge ögonbrynen precis rätt båge och markera dina ögon med en touch av ögonskugga. Innehåller: 1 ögonbrynsvax. 2 ögonbrynsfärger i färgerna Mullvad/Soft Brown. 1 highlighter, 1 uppljusning, 1 bronzer och ett contourpuder. 9 stycken ögonskuggor i matt och skimrande färger, allt från Blackout till Totally Nude.1 dubbelsidig ögonskuggs/ögonbrynsborste .

För att delta i dagens lucka så ska du kort skriva varför just du ska vinna dagens lucka.

Tävlingen avslutas 00.00 inatt och vinnaren presenteras här i samma inlägg. Lycka till fina ni! Tänk på vill inte du ha paletten kanske någon i din närhet vill det? Perfekt nu i juletider, så slipper du köpa julklapp åt någon hihi. Passa på!

Vinnaren är utsedd, Stort Grattis till Cornelia!! Du kommer få ett mail inom kort. 

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
Skulle så gärna vilja ha denna, drömpaletten verkligen. Skulle vilja vinna den till mig själv då jag haft ett tufft år & jag brukar vara väldigt kritisk mot mig själv men känner att jag förtjänar något fint för att jag tagit mig igenom detta året.
Malin
Malin,
Åh skulle vara en perfekt julklapp till min kompis som älskar smink
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229