LUCKA # 2

Luckan/tävlingen är I Samarbete med Smahsbox.

Dags för andra luckan i min julkalender. Bakom dagens lucka så gömmer det sig smink, en palett från Smashbox till ett värde av 575:- Det är inte vilken palett som helst utan den första och enda 3-i -1 paletten för att definiera ögon, ögonbryn och ansikte. Det är den första och enda 3-i -1 paletten för att definiera ögon, ögonbryn och ansikte. Skapa vackra kindben, gör näsan perfekt, ge ögonbrynen precis rätt båge och markera dina ögon med en touch av ögonskugga. Innehåller: 1 ögonbrynsvax. 2 ögonbrynsfärger i färgerna Mullvad/Soft Brown. 1 highlighter, 1 uppljusning, 1 bronzer och ett contourpuder. 9 stycken ögonskuggor i matt och skimrande färger, allt från Blackout till Totally Nude.1 dubbelsidig ögonskuggs/ögonbrynsborste .

För att delta i dagens lucka så ska du kort skriva varför just du ska vinna dagens lucka.

Tävlingen avslutas 00.00 inatt och vinnaren presenteras här i samma inlägg. Lycka till fina ni! Tänk på vill inte du ha paletten kanske någon i din närhet vill det? Perfekt nu i juletider, så slipper du köpa julklapp åt någon hihi. Passa på!

Vinnaren är utsedd, Stort Grattis till Cornelia!! Du kommer få ett mail inom kort. 

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Therese
,
Skulle så gärna vilja ha denna, drömpaletten verkligen. Skulle vilja vinna den till mig själv då jag haft ett tufft år & jag brukar vara väldigt kritisk mot mig själv men känner att jag förtjänar något fint för att jag tagit mig igenom detta året.
Malin
,
Åh skulle vara en perfekt julklapp till min kompis som älskar smink