LUCKA # 2

Luckan/tävlingen är I Samarbete med Smahsbox.

Dags för andra luckan i min julkalender. Bakom dagens lucka så gömmer det sig smink, en palett från Smashbox till ett värde av 575:- Det är inte vilken palett som helst utan den första och enda 3-i -1 paletten för att definiera ögon, ögonbryn och ansikte. Det är den första och enda 3-i -1 paletten för att definiera ögon, ögonbryn och ansikte. Skapa vackra kindben, gör näsan perfekt, ge ögonbrynen precis rätt båge och markera dina ögon med en touch av ögonskugga. Innehåller: 1 ögonbrynsvax. 2 ögonbrynsfärger i färgerna Mullvad/Soft Brown. 1 highlighter, 1 uppljusning, 1 bronzer och ett contourpuder. 9 stycken ögonskuggor i matt och skimrande färger, allt från Blackout till Totally Nude.1 dubbelsidig ögonskuggs/ögonbrynsborste .

För att delta i dagens lucka så ska du kort skriva varför just du ska vinna dagens lucka.

Tävlingen avslutas 00.00 inatt och vinnaren presenteras här i samma inlägg. Lycka till fina ni! Tänk på vill inte du ha paletten kanske någon i din närhet vill det? Perfekt nu i juletider, så slipper du köpa julklapp åt någon hihi. Passa på!

Vinnaren är utsedd, Stort Grattis till Cornelia!! Du kommer få ett mail inom kort. 

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Amina
,
Så himla snygg palett! Jag skulle gärna lägga vantarna på den själv men jag kan inte låta bli att tänka på min syster som har blivit en riktig sminkfantast. Hon skulle bli såååå glad över denna palett då det är lite extra lyxigt med smink från Smashbox då hon själv får snåla på sin månadspeng plus att hon brukar ha en tendens att sno av mitt smink och göra slut på det så det blir win win för oss båda. ;D PS. Vad spännande med den nya inriktningen på bloggen! Din blogg är på min topp tre lista definitivt. 😃
Filip
,
Jag och mina barns mamma har bestämt att inte köpa något till varandra i julklapp i år (spara pengar prio ett i år) men så fick jag ett hum om din julkalender och tänkte: vinner jag något så kan jag ge det till henne i julklapp eftersom det inte kommer kosta något för mig (okej att bryta löftet då angående julklappen). Så därför håller jag tummarna att vinna den här sminksaken (hon är vacker utan spackel ändå såklart men vet att hon gillar lite kladd här och var) 😊
Annika Jönsson
,
Vill så gärna gå från mitt trånga bruna/svarta till att använda mer färg, experimentera och lära mig att lägga mer effekter! Håller tummarna för detta fina set - det skulle vara en bra start på vägen! God jul!
Åsa
,
Jag som är lite efter med det mesta har precis förstått hur mycket ögonbrynen gör för ansiktet. Det innebär dock inte att jag har lärt mig tekniken än. Om jag vann skulle jag låsa in mig i badrummet och träna. Lagom till jul skulle jag kanske se skapligt vettig ut .
Rebecca S
,
Jag vill vinna denna därför att det är en av drömpaletterna! Dock skulle jag ge bort denna till mina finaste vän som har haft det tufft på senaste <33 Älskar henne över allt!
Mattias
,
Jag är en helt vanlig snubbe på 35 år. Jag jobbar inom kommunen och är väl som folk är mest. Förutom att jag anser att även män kan dra nytta av smink. Inte på ett drag-sätt, utan subtilt. Jag vill ha ögonbryn som inte spretar, en schysst markerad käklinje och kan jag med konturer göra näsan lite mindre så varför inte? Denna palett skulle passa mig perfekt, även om jag har en känsla av att min fru kommer att sno den.
Zara
,
Åh, älskart! Får barndomsminnen från de där paletterna man kunde beställa för "bara 0:- (+776:- i frakt) i reklamhäften, fast här i tusen gånger lyxigare tappning. Det är ju hur smidigt som helst med allt samlat för en oorganiserad person som jag. Hoppas hoppas!
Dennis Andersson
,
Hej!! Min sambo och underbara flickvän älskar detta märke och hon skulle bli så glad för denna perfekta julklapp.
Therese
,
Skulle så gärna vilja ha denna, drömpaletten verkligen. Skulle vilja vinna den till mig själv då jag haft ett tufft år & jag brukar vara väldigt kritisk mot mig själv men känner att jag förtjänar något fint för att jag tagit mig igenom detta året.
Malin
,
Åh skulle vara en perfekt julklapp till min kompis som älskar smink