LUCKA # 16

Den här tävlingen är I Samarbete med Björn Axén.

Bakom lucka nummer 16 så gömmer det sig ett hår-kit från Björn Axén. Det känns som många utav er verkligen gillar det här med hår. Så hoppas ni känner att jag prickat in luckorna rätt :) Idag kan ni vinna en hårborste, hårspray, värmeskydd och locktång från Björn Axén. Allt till ett värde av ca 1500 kr. Jag har själv den där borsten och den är SÅ grym!

Om Borsten: Utredande oval borste i miljöcertifierat FSC lönnträ. Perfekt balans av naturlig svinborst och joniserade långa nylonstrån reder ut, slätar ut och ger ett glänsande vackert hår. Den här borsten passar alla hår. Den reder ut och ger ett mjukt och blankt resultat. Flexibel botten och mjuka piggar behandlar hårbotten skonsamt. Kan användas i både torrt och fuktigt hår.

Om Hårsprayen: Hårspray för uppsättning och fixering av färdig frisyr. Ger håret maximal glans och innehåller UV-skydd Användning: Sprayas på håret från ca 20 cm avstånd.

Om locktången: Slide Curler är den nya generationens locktång ? en blandning mellan en traditionell locktång och en plattång. Dess unika Easy Curl System med flytande plattor och friktionsfri titaniumbeläggning skapar perfekta lockar med en enkel rörelse. Genom att föra in en hårslinga mellan plattorna, vrida runt 360° så undviker man veck och ojämnheter i locken. Slide Curler har en extra lång sladd på 2,8 meter vilket gör det lätt att komma åt hela håret. Med tre temperaturinställningar på 170°C/190°C/210°C anpassas Slide Curler efter hårtyp.

Om värmeskyddet: Extremt skyddande Heat Styling Protection som skyddar upp till 220 grader. Ger glansigt och mjukt hår och lätt stadga. Lättviktsformula för alla hårtyper.

För att vara med och tävla ska ni:

- Följa mig @rebfre & @bjornaxen på Instagram. Kommentera nedan och säg att ni är med!

Stort lycka till!

STORT GRATTIS TILL DISA, du kommer kontaktas inom kort!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Elin Hansson
,
Jag är med! 😊 Kram/ Elin
Sanne svensson
,
Jag är med! Heter @sanneheidi på instagram!
Linnea
,
Jag är med!!
Louise
,
Vilken grej ! Det märks verkligen att du lagt ner mycket energi på julkalendern. Varje lucka känns så personlig och genomarbetat. LKarlgren på insta louise.karlgren@hotmail.com
Amanda Wiström
,
Jag är med och tävlar och håller både tummar och tår 😊
Maria Karlsson
,
Självklart är även jag med! Följer båda @mariakarlssonn
Cilla B
,
Jag är med, fantastisk vinst!
Zara
,
Vilken GRYM vinst! Jag är med, @zarabirath heter jag på insta.
My
,
Jag är med! första bokstaven i mitt förnamn följt av efternamnet som finns i mailadressen är mitt instanamn.
Cornelia Liljebladh,
Hej! Jag är med 😊
www.cornelialiljebladh.se