LUCKA #15

Vi fortsätter på temat skönhet tycker jag. Bakom lucka nummer 15 så gömmer det sig ett hurdvårds-kit från Maroccanoil till ett värde av 1587 kr. Det är en Body Buff, Body butter & en Body Soufflé. Jag vet ju att ni älskar sådana typer av produkter, därför känns det extra roligt att tävla ut just detta. Vem behöver inte fukt till sin torra hur såhär års? Nej jag tänkte väl det. Perfekt julklapp till dig själv eller någon annan. Så vill inte du ha de, delta för någon annan skull och ge bort :)

Om produkterna:

Body Butter: En lyxig, koncentrerad kroppscreme som absorberas snabbt efter appliceringen utan att lämna någon oljig känsla. Antioxidantrik arganolja, shea-, kakao- och mangosmör smälter samman och ger näring, medan avokado-, oliv-, skvalen- och granatäppleolja omedelbart gör huden mjuk och ger den näring.

Body Sofflé: En kroppssoufflé som består av antioxidantrik arganolja och krämigt sheasmör som börjar verka i det ögonblick den når huden, och gör den mjuk och len.

Body Buff. En naturlig skrubb som är formulerad med rosenblad som milt polerar bort döda hudceller för en klarare hud med förnyad lyster. Arganolja i kombination med sesamolja, avokadoolja samt mandelolja verkar intensivt återfuktande på djupet.

För att tävla om dagens lucka: 

Kommentera något kort med ditt namn + mail :)

Stort grattis till Karin Nordin Du kommer kontaktas inom kort!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Beatrice Molin
,
Åh, detta hade jag så gärna velat vinna! Då skulle jag ge bort det till min kära mamma i julklapp, som verkligen kan behöva något extra för att ta hand om sig själv i jul. <3 mail: beatrice.molin@gmail.com
Claudia Kerttu
,
Efter en ofrivillig klorblekning på ett spa någonstans i Sverige har hela familjen problem med torr kliande hud.