LUCKA #15

Vi fortsätter på temat skönhet tycker jag. Bakom lucka nummer 15 så gömmer det sig ett hurdvårds-kit från Maroccanoil till ett värde av 1587 kr. Det är en Body Buff, Body butter & en Body Soufflé. Jag vet ju att ni älskar sådana typer av produkter, därför känns det extra roligt att tävla ut just detta. Vem behöver inte fukt till sin torra hur såhär års? Nej jag tänkte väl det. Perfekt julklapp till dig själv eller någon annan. Så vill inte du ha de, delta för någon annan skull och ge bort :)

Om produkterna:

Body Butter: En lyxig, koncentrerad kroppscreme som absorberas snabbt efter appliceringen utan att lämna någon oljig känsla. Antioxidantrik arganolja, shea-, kakao- och mangosmör smälter samman och ger näring, medan avokado-, oliv-, skvalen- och granatäppleolja omedelbart gör huden mjuk och ger den näring.

Body Sofflé: En kroppssoufflé som består av antioxidantrik arganolja och krämigt sheasmör som börjar verka i det ögonblick den når huden, och gör den mjuk och len.

Body Buff. En naturlig skrubb som är formulerad med rosenblad som milt polerar bort döda hudceller för en klarare hud med förnyad lyster. Arganolja i kombination med sesamolja, avokadoolja samt mandelolja verkar intensivt återfuktande på djupet.

För att tävla om dagens lucka: 

Kommentera något kort med ditt namn + mail :)

Stort grattis till Karin Nordin Du kommer kontaktas inom kort!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Cecilia B
,
Jag vill gärna vara med, min torra och kliande hy skriker efter mjukgörande kräm som luktar gott. Vinner jag så delar jag med kära mamma!
Linnea
,
Wow! Det här behöver verkligen mitt ansikte!
Helena i Uppsala
,
jag är med
Joakim
,
Finaste frugan i världen! Är värd en extra julklapp av rang. Som denna luckan! Så gott hon skulle lukta - Och så glad hon skulle bli!
Kicki
,
Skulle komma väl till användning inför mina kommande dagar i solens Dubai .
Johanna Thåström
,
Hade för en gångs skulle velat tävla för mig själv och vinna detta kit som kan få min glåmiga preggo-hy att glänsa lite i väntans tider
Thess
,
Har velat testa dessa så länge! Håller tummarna för lite tur!
Jennika
,
Åh! Jag som är en riktig torris så här års! Skulle hemskt gärna vilja prova dessa. 😊 Kan ana att man doftar FANTASTISKT till på köpet. Kram & God jul // Jennika
Beatrice Molin
,
Åh, detta hade jag så gärna velat vinna! Då skulle jag ge bort det till min kära mamma i julklapp, som verkligen kan behöva något extra för att ta hand om sig själv i jul. <3 mail: beatrice.molin@gmail.com
Claudia Kerttu
,
Efter en ofrivillig klorblekning på ett spa någonstans i Sverige har hela familjen problem med torr kliande hud.