Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

LUCKA # 1

Denna tävling är i Samarbete med Storm & Marie.

Hej bästa! Alltså vilken dag, herrejisses! Jag har plåtat inredningsreportage sedan 10.00 imorse, hemma hos mig. Dör av pepp! Ska berätta allt sedan, och hade faktiskt tidinställt allt luckor fram till måndag. Men i om med flytten så har alla tidinställda försvunnit, så måste göra om alla nu. Så hoppas jag hinner, min buss går om 2,5 timme till Arlanda och måste packa lite. Men tror jag hinner. Så typiskt bara, men såklart det ska hända mig ;) Bakom dagens lucka så gömmer sig tvp underbara basplagg från märket Storm & Marie. En vit klassisk skjorta med vid ärm och en grå polotröja. Så fina och så enkla! De passar till alla med andra ord :) Storm & Marie har jag nyligen fått upp ögonen för. De har så mycket snyggt!

För att delta i dagens lucka ska du kommentera här nedan med vilken storlek du önskar samt skriva en kort motivering varför just du ska vinna!

Lycka till fina ni, hoppas ni har förståelse med att luckan kommer upp nu. Puss på er!

Vinnaren är: Johanna! Företaget kontaktar dig inom kort!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin Stjernberg
Malin Stjernberg,
Åh ljuva 90-tal liksom, då jag alltid hade polo eller vit skjorta. Nästan glömt hur snyggt det är till ett par schyssta jeans. Så denna småbarnsmamma hade definitivt behövt detta i garderoben så hon kan skina igen =)
Sanna
Sanna,
Åh, så otroligt snygga och stilrena! Dessa är verkligen helt i min stil då det är enkla, stilrena och klassiska. Det hade med andra ord varit helt fantastiskt att vinna dessa i storlek M. Som ensamstående unnar jag mig nämligen sällan något nytt, så det hade betytt mycket. Kram Sanna
mammasvardag.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229