LET'S DO THIS!

| Q / A
Hej babes! Hoppas ni haft en skön måndag so far, eftersom det faktiskt har varit några som frågat om frågestund så jag kände jag mest, varför inte? Självklart kan vi köra på det =) Så fråga mig gärna exakt vad ni vill? Så ska jag se till att svara på det. Fråga på hur mycket ni vill, ju mer annorlunda och konstigare desto roligare. Så nu hoppas jag ni är taggade och har någon kul fråga att ställa. Passa på att få svar på det där du alltid undrat? =) Den här gången ska jag försöka få alla svar i ett videoklipp, ville ju det sist men fick inte till det. Men denna gång ska jag göra mitt yttersta, svaren blir lite roligare och mer personliga då. Nu ska jag iväg och handla lite mat, vi hörs lite senare. Puss på er!

____________________________

Hi Babes! Because so many ask me about Q/A and just think why not? So here we go! Now you can ask me what do you want? Just hit me! Maybe you always have wondering something about me? Just let me know! I think I will do all my answers in a video to you. So much more fun and more personal.

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Gabbi
,
Tack för en superbra blogg 😊 Här kommer lite frågor och funderingar! Bor du själv eller med Henke? Kommer det bilder på lägenheten så man kan inspireras? 😊 Bästa relationstipsen för att ett förhållande ska må bra i längden? Hur hanterar du stress/tips till unga som lider av panik/utbrändhet? Vilka är dina tio favoriträtter att äta/laga? Tips på bra recept vore kul! Vad drömmer du om att göra om tio år? Utbildning/jobb/boende etc. Det vore superkul också om du ville göra ett inlägg med tips på basplagg, eller typ "de 20 mest nödvändiga plaggen i din garderob" - lite Säker Stil-inspirerat. DU är så grym! Alltid lika kul att läsa din blogg!
My
,
Du har säkert redan skrivit om det här tidigare, så förstår om du inte vill svara igen, men hur träffades du & Henke? När, var hur liksom? Tycker det är så mysigt att läsa om sådant. Vad saknar du mest med Norrköping? Och vad saknar du mest av staden (alltså inte vänner och liknande)? Om du bara fick välja ett par av alla dina skor att ha varje dag resten av det här året, vilka skulle det då vara?
Natalie
,
Jag vill veta vilket ditt favoritresmål är?:))
Gigi
,
Hey, Who are your fav fashion bloggers?
Gigi
,
What kind of camera do you use for your blog? Who shoots your outfit pictures?
Malin
,
Vad jobbar Henke med? Hur mkt pengar (ca) i månaden lägger du på kläder/skor? vem/vart hittar du inspiration?
Ellen
,
Vilka internet sidor brukar du alltid kolla och när du är inne o inte vet var du vill kolla på vilka sidor kollar du på då?? Alltså mellan himmel o jord
Lina
,
Hur kommer det sig att du aldrig är på samma, stora events som andra bloggare? Är det ett aktivt val eller blir bara vissa speciella "gäng" inbjudna? Utåt sett ser det ut som alla andra bloggare känner och umgås med varandra.
Mathilda
,
Hoppas det inte är för sent att slänga in en fråga! Undrar lite över var du finner din inspiration till dina outfits, hur mycket planerar du dina outfits och hur tänker du för att göra det "personligt" och ditt eget, bland alla trender och modebloggare! Älskar kläder och stil men det är svårt ibland (i brist av tid och inspiration) att inte bara "kopiera" en outfit som man tycker är snygg, utan göra den till min egen och personlig!