Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

LET'S DO THIS!

| Q / A
Hej babes! Hoppas ni haft en skön måndag so far, eftersom det faktiskt har varit några som frågat om frågestund så jag kände jag mest, varför inte? Självklart kan vi köra på det =) Så fråga mig gärna exakt vad ni vill? Så ska jag se till att svara på det. Fråga på hur mycket ni vill, ju mer annorlunda och konstigare desto roligare. Så nu hoppas jag ni är taggade och har någon kul fråga att ställa. Passa på att få svar på det där du alltid undrat? =) Den här gången ska jag försöka få alla svar i ett videoklipp, ville ju det sist men fick inte till det. Men denna gång ska jag göra mitt yttersta, svaren blir lite roligare och mer personliga då. Nu ska jag iväg och handla lite mat, vi hörs lite senare. Puss på er!

____________________________

Hi Babes! Because so many ask me about Q/A and just think why not? So here we go! Now you can ask me what do you want? Just hit me! Maybe you always have wondering something about me? Just let me know! I think I will do all my answers in a video to you. So much more fun and more personal.

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Hur kommer det sig att du aldrig är på samma, stora events som andra bloggare? Är det ett aktivt val eller blir bara vissa speciella "gäng" inbjudna? Utåt sett ser det ut som alla andra bloggare känner och umgås med varandra.
Mathilda
Mathilda,
Hoppas det inte är för sent att slänga in en fråga! Undrar lite över var du finner din inspiration till dina outfits, hur mycket planerar du dina outfits och hur tänker du för att göra det "personligt" och ditt eget, bland alla trender och modebloggare! Älskar kläder och stil men det är svårt ibland (i brist av tid och inspiration) att inte bara "kopiera" en outfit som man tycker är snygg, utan göra den till min egen och personlig!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229