L I S T A

| EVERYDAY, Q / A

1. Vad är du beroende av?

Min dator, min telefon & kamera. Men allra mest skulle jag säga min telefon. Går inte ens på toaletten utan den haha. Någon som är likadan?

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?

Tänkte först säga svart men det känns så förbaskat tråkigt och folk skulle se mig som en riktigt tråkmåns. Plus att svart är lite dystert .. Därför slår vi till på en färg och då säger jag grönt. Gillar grönt och tänk vad glada alla skulle bli när de såg mig haha.

3. Vad får du oftast komplimanger för?

Det som jag får som allra mest komplimanger för är helt klart mitt driv, vilja och kämpande. Vill jag något, så ser jag till att det blir så. Mitt motto är verkligen allt går om man vill. Det är bara att ge sig fan på det och kämpa. Jag har aldrig fått något serverat, men däremot har jag jobbat väldigt hårt. Man måste kämpa för det man vill och min styrka är nog att jag aldrig ger upp. De får jag faktiskt höra ofta och det gör mig väldigt glad.

4. Dina planer under 2016? Jag har stora planer men kan som sagt inte berätta så mycket nu men ni kommer märka.

5. Brukar du skratta för dig själv? Om jag gör Haha, ganska ofta faktiskt. Det är lite härligt :) Jag pratar också väldigt mycket med mig själv haha.

6. Vad är det konstigaste du ätit? Det måste varit hos min dagismamma, jag vågade aldrig berätta vad jag ätiti för de skulle tycka jag var så konstig. Men jag åt ett helt torkat Vete-strå, ni vet ett sådant där stort som är stickigt. Inte konstigt att man är gluten idag ;) H E H E ...

7. Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv, jag älskar människor som bara kör sin grej är sig själva och inte skäms. Har så svårt för människor som försöker vara någon annan. Det finns bara en som du, och var dig själv och var ödmjuk på vägen. Drivna människor blir jag också väldigt imponerande av, som har den där glöden och bara kämpar och kämpar.

8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?

Åh vad svårt, jag vill ju gärna bo utomlands iallafall under en period. Just nu trivs jag så bra i Stockholm. Så skulle nog säga Stockholm faktiskt!

9. Hur ser dina morgonrutiner ut? Jag har typ inga rutiner haha nej men skämtosido men jag är väldigt orutunig kan man säga så? Mina dagar ser väldigt annorlunda ut. Men hur de oftast brukar se ut, så har först stängt av cirka 10 alarm haha, jag älskar att snooza. Efter det tar jag upp min telefon, tittar mailen (skadat jag vet) går på toaletten, sätter på nyhetsmorgon och tittar på det om jag har tid.

10. Vad längtar du efter? Svensk sommar, hur underbart är inte det? Love it! Sen längtar jag till några andra grejer som fortfarande är lite hemligt .. hihi!

11. Serier du följer just nu? Jag har precis börjat följa Suits, verkar riktigt bra. Någon utav er som följt den serien?

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?

Tyvärr alldeles för sent .. Det är väldigt sällan jag somnar innan 00.00 så skulle nog säga tolv.

13. 5 saker du vill göra i framtiden?

Resa massor, skriva en bok, designa en klädkollektion, bo utomlands, flytta till hus, bli mamma och vara lycklig.

14. Vad finns alltid i din handväska? Hemnycklar, läppstift/läppenna, solglasögon, tuggummi & hörlurar.

15. 3 utländska bloggar du följer? Jag är faktiskt rätt dålig på att följa bloggar och speciellt utländska. Däremot följer jag massor inspirerande konton på Instagram. Mina favoriter är: @JOSEFINEHJ @LILLIEHOANG @SINCERELYJULES @ALEXRISEN

16. Berätta om en plats som du besökt många gånger?

Thailand, jag tror jag har varit där 6 gånger. Ja ni ser, jag har t.om tappat räkningen haha. men åh vad jag gillar Thailand, det är så himla underbart. Jag har så många fina minnen där <3 Bästa stället i Thailand är helt klart Koh Lipe.

17. Vem är den personen som du delar mest minnen med?

Det måste vara min bästis, Klara! Vi har delat så många fina och sjuka minnen ihop hihi.

18. Vart skulle du vilja resa i sommar?

Helt klart Italien & Kroatien. Kroatien älskar jag och har besökt två gånger innan, det är så fantastiskt där och kan inte få nog. Men har även under en längre tid varit sugen på Italien. Jag har aldrig varit där så det är snart dags för det tycker jag!

 

19. Vilket är ditt favorit citat?

Allt går om man vill! KÖR BARA!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer