KOM I FORM MED LEOPARDMÖNSTRAT

| FASHION, TRAINING & HEALTH
Eftersom jag är igång med träningen igen, tänkte jag tipsa om lite snygga träningskläder eftersom det även är moderelaterat. Vill helst hålla mig till mode, shopping, trender, inredning samt vardag i bloggen. Sen kan jag självklart lägga upp lite annat ibland. Vill ni veta vad jag tränar, äter, blir peppad av och vill bli inspirerade så har kan ni följa min träningsinstagram @Peppsomfan där jag lägger upp allt sådant! Tycker detta leopard-mönstrade träningsplaggen var riktigt schyssta. Jag älskar att så som Ginatricot verkligen satsar på sina träningskläder och tar det till en helt ny nivå. Detta känns nytt och trendigt, de har även liknande i neonfärger samt i camouflage. För mig blir träningen så mycket roligare om jag har snygga kläder på mig, kan kännas larvigt men så är det. Man känner sig fräschare och det blir roligare.

 

- New sporty clothes from Ginatricot, i fucking love it. If you want some more training inspiration from me, follow my instagram @peppsomfan there i show you what i'm eating, training and more. I like to work out in stylish workout clothing, it becomes so much more fun

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Fanny
,
Tänk på att de träningskläderna är till för lågintensiv träning. Vill bara säga det så man inte lägger jättemycket pengar på något som bara luktar. Men om man tränar lågintensivt så är de ju kanon! Och sjukt snygga om inte annat! 😊 Kram från mig!