@KIMSTORE HEADOFFICE

| BLOGGY
Hallå där Snyggon! Äntligen kan jag blogga efter en riktigt stressig dag, först tåget till Linköping för att gästa Eastfm, dock var tåget lite försenat, så hade lite småpanik men hann som tur var, när jag kom hem var de bara byta om för hade alldeles för varma kläder, därefter cykla ut till Kimstore huvudkontor för att kika på lite att ta med på resan imorgon. Tjejerna var supertrevliga och det fanns en hel djungel med underbara bikinis. Jag fick med mig dessa två bikinis ovan och en Victoria Secret bodybutter. Så nu är jag verkligen redo för att åka utomlands, imorgon drar jag! Fan så underbart, efter ha varit på Kimstore, skulle jag möta Julia men självklart dör telefonen, så får stressa hem för att sätta på datorn och in på fb för att skriva till henne, självklart var datorn med död haha. PANIK! Efter ett tag får jag tag i henne, möter upp henne och fotar två outfits. Ville passa på, och sen iväg till jobbet. HAha vilken dag, men jag hann. Nu blire Idol, dagens får ni snart!

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Madeleine
,
Hej, Nu när du ska till Gran Canaria skulle jag vilja tipsa dig om en spansk modekedja som jag tror du skulle gilla. Stradivarius, samma ägare som ZARA och som finns dit du ska. Jag har precis skrivit om den på min blogg... Kika gärna in på den: www.mylifeingalicia.blogg.se
Rebecca
,
Hej 😊 tack snälla söta du. vad glad jag blir 😊 Åh låter som en Rebecca affär 😉 tack snälla för tipset. var ligger denna? finns de fler? Spännande ..
Madeleine
,
Det finns typ 8 butiker på Gran Canaria, de flesta i Las Palmas. Kolla gärna in Bershka och Pull & Bear också, även de samma ägare som ZARA. Jag kommer också att skriva om de butikerna senare i min blogg. Ha en riktigt bra resa!