KILLAR, BALANS I LIVET & ITALIEN.

| EVERYDAY
 

Hallå där finisar! Jag var iväg hela dagen igår och solade & badade i Bromma. På kvällen när jag kom hem hade jag planerat att få upp alla bilder från dagen. Men jag blev så trött, jag försökte liksom ladda upp bilder åt er i timmar igår men allt bara strulade, datorn strulade, mobilen ballade ur, den hängde sig helt och hållet, ingenting fungerade, all blev svart och jag hade massor grejer att göra och allt bara sket sig. Ingen app fungerade alls och kunde inte skicka sms eller ringa. Jag skulle iväg och var allmänt stressad. Fyfan så trött jag blev, teknik som strular är det värsta som finns verkligen. Får panik av det haha! Det är som bilar, det ska bara fungera (; Hursomhelst så fick jag bara inse att det inte gick att blogga.

Bestämde mig för att möta upp Tove på en spontan-middag, vi skulle egentligen inte setts då hon var kvar i Norrköping och jag hade annat. Hon fick ett ryck och kom hem igår ändå så vi bestämde oss för att ses, äta middag och catcha upp allt från sommaren. Så vid 10 på kvällen åt vi middag haha, vi hann precis till Nygatan innan köket stängde. Vi båda var ganska disträ och trötta, så det passade bra med en middag och en jäkla massa babbel om allt från killar, livskriser till Italien. Jag vill så gärna åka till Italien snart, måste dit nästa sommar. Efter vi käkat på Nygatan, drog vi förbi en 7-eleven, köpte med lite smågodis och fortsatte vårt babblande på Toves soffa fram till strax efter 02. Jag pratade så mycket att Tove t.om somnade (; Hur underbart är det inte somna på soffan? Finns ju inget skönare, det värsta är dock när man ska borsta tänderna och blir så pigg igen..

Idag har jag en riktig fixar- dag. Som ni vet har jag svårt för rutiner, struktur och balans. Jag älskar att ha det men det är svårt att få till allt ibland. Så idag ska jag skriva listor, fylla i min kalender, göra scheman, städa, rensa och göra det hjärnan mår bra av. Finns inget bättre än känslan när man går upp på morgonen och allt är städat, i ordning och på sin plats. Allt blir så mycket enklare för mig då, jag ska dessutom vara själv hela dagen och kvällen, något jag också behöver träna på. Är ju så sjukt sällskapssjuk haha.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Mamma Sabine
,
❤️världens finaste o goaste o omtänksammaste dotter älskar dig så mycket hoppas du fixar de där vart efter ❤️❤️