Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

JULPYNT

| EVERYDAY, SHOPPING

inlägget innehåller annonslänkar

Åh ni fattar inte vad som hänt, jag har haft världens jäkla strul med teknik, både på datorn & min telefon. Så från och med igårkväll så har jag ingen telefon som funkar .. KUL!! Alltså ni kan ju tänka mig er min panik och hur handikappad man blir utan. Herrejisses så jobbigt allt blir. Det hela började med att jag skulle uppdatera telefonen eftersom den lagga så mycket och behövdes uppdatera, men allt blev bara fel och kom inte vidare. Efter ett tag så låste sig telefonen i det läget och nu kommer jag liksom inte tillbaka och kan komma in på telefonen. Så har det varit hela kvällen igår och idag. REN PANIK!! Tur att man har dator, messenger & imessage, hur ska man annars kommunicera med folk? haha sjukt. Det är då man inser hur beroende man är haha. Men strax kommer Henki med och då ska vi ringa Apple-supporten och hoppas få ordning på det.

Så det är därför jag inte kunnat uppdatera som vanligt, jag hade verkligen världens mysigaste dygn i Stockholm med Angie. Men tänkte visa det lite senare ikväll om jag får ordning på det.

Eftersom jag inte har några bilder och bjussa på så kände jag för att tipsa om lite fint jag sett hos Members på senaste, dom har ju alltid massor grymma erbjudanden. Är ni inte medlem där? Så kan ni bli medlem där HÄR annars. Älskar den sidan och dom har alltid så sjukt mycket märken till bra priser.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229