Jullucka nr 9

Dags för lucka nummer 9, denna lucka är en otorlig rolig vinst. Nämligen en upplevelse från Grymma liveit.se, inte vilket upplevelse som helst heller utan en BodyFlight värd 695:-. Liveit har även massor utav grymma upplevelser inom Äventyr&Action Mat&Dryck, motorsport, Spa&Relax, Underhållning och djur&natur. Snacka om den perfekta julkappen, att ge bort en upplevelse och ett minne istället för en pryl. Sådana julkappar älskar jag! Om Bodyflight: Nu är det möjligt att förverkliga drömmen och uppleva känslan av att flyga fritt i luften. Det är en unik upplevelse som ger samma härliga pirr i magen som ett fallskärmshopp - utan att behöva hoppa ur ett flygplan. Upplevelsen börjar med incheckning och teoretisk genomgång av flygturen. En personlig instruktör finns sedan med i tunneln för att assistera under flygningen. Flygtiden är hela 2 x 60 sekunder vilket motsvarar nästan samma tid som det fria fallet under tre fallskärmshopp från 4000 meter.

För att tävla ska du:

- Gilla Live it på faceook & Gilla min Facebook Rebfre

- Kommentera här med namn+ mailadress!

Lycka till!

Grattis Sara, du kommer bli kontaktad via mail!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Fredric Gustafsson
,
Gillat på FB
Ronja
,
Åhh detta hade varit perfekt att vinna då jag alltid velat göra det och dessutom fyller år snart. Det skulle vara världens upplevelse! (gillat dig och live it på fb)
carolina bengtsson
,
Åh vad kul att få vad med om denna upplevelse 😊 gillat live it, och din sida på facebook gillar jag sen tidigare.
Cecilia
,
Vilken häftig upplevelse! Jag gillar båda sidorna på FB.
Malin
,
Jag kommenterade på gamla bloggen men såg att jag skulle kommentera här oxå 😊 Jag har gillat båda på Facebook. Malin maloo@hotmail.se
Robert
,
Like like
katja
,
Hallå, snygg ny blogg 😊 Är med och tävlar och gillar på fb. god jul. katja.asikainen@blixtmail.se
Victoria
,
Jag skulle vilja vinna detta åt min man. Han skulle älska den upplevelsen 😊
Sarah
,
Jag skulle vilja vinna detta till min älskade pojkvän. Han skulle tycka att det va awesome!
sanna,
Gillar båda 😃 Detta hade jag gärna gjort med min pappa! Hahah han hade sett så rolig ut, han är världens mage och är sååå ovig!
fashionjoint.se/