Jullucka nr 13

Idag är det Lucia, så mysigt! Idag firar vi det med en extra fin lucka till er, så bakom dagens lucka gömmer sig en röd Sodastream designad av Yves Béhar. Jag är ett riktigt fan av sodastream och skulle faktiskt inte klarat mig utan den. Perfekt när man inte dricker något med socker heller, då blir vattnet lite roligare och lyxigare. Här pratar vi verkligen den perfekta julklappen till dig eller någon annan. Om produkten: Denna snygga röda Soda Stream Play (värde 899 kr) är designad av den världsberömda designern Yves Béhar, är julklappen som värnar om miljön och samtidigt pryder ditt kök. Play är en lekfull maskin som lyser upp köket med sin starka färg och design. Den är dessutom mycket användarvänlig, flaskan sätts enkelt fast med endast ett klick och avlägsnas lika lätt. Modellen finns i färgerna svart, vit, röd och blå.

För att vara med och tävla ska du:

-Följa mig på instagram: @Rebfre

-Svara på frågan: Vad skulle ni göra för dryck om ni vann denna? =)

Lycka till!

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Kajsa
,
En klar favorit hos mig är att smaksätta vattnet med citronskivor och juicen från ett granatäpple, något jag varmt kan rekommendera att testa. Jag hoppas kunna komma på fler smakkombinationer på bubbelvatten om jag vann denna Sodastream. Följer dig på Instagram!
Hanna
,
Jag skulle älska att vinna den här! Jag har nyligen påbörjar en viktresa! den här skulle verkligen hjälpa mig på traven till mitt mål då jag typ är beroende av Cola light, egentligen är det inte själva läsken utan perfekta bubblorna som gör mig så förtjust! Är även ett fan av bubbelvatten med cotron
rebecca
,
åhh vad fin.. jag skulle älska att kunna ha bubbelvatten hemma. då skulle jag göra citronbubbelvatten varje dag 😊 följer redan dig på insta 😊
Malin Gustafsson,
Jag är gärna med. Skulle göra bubbelvatten och smaksätta de med granatäpplekärnor eller frysta bär, så gott och fräscht! 😊 Åh, en soda streamer jag drömmer om att ha, skulle använda den varje da. Jag skulle behöva bli bättre på och dricka mer vatten dagligen och de hade varit toppen att kunna göra gott bubbelvatten. 😊 frozenvanilla@live.se Hoppas så på tur.
frozenvanilla.blogg.se/
Malin Gustafsson,
Jag är gärna med. Skulle göra bubbelvatten och smaksätta de med granatäpplekärnor eller frysta bär, så gott och fräscht! 😊 Åh, en soda streamer jag drömmer om att ha, skulle använda den varje da. Jag skulle behöva bli bättre på och dricka mer vatten dagligen och de hade varit toppen att kunna göra gott bubbelvatten. 😊 Följer dej sedan långt tillbaka på Instagram som frozenvanilla_ frozenvanilla@live.se Hoppas så på tur.
frozenvanilla.blogg.se/
Hanna
,
Vilken lyxig lucka! Jag skulle dricka bubbelvattnet precis som det är, utan några tillsatser alls! Så gott! Keep my fingers crossed!
My Thulin,
Skulle kolsyra vatten i mängder, älskar ju att smaksätt med bär ex hallon , eller blåbär 😃 MUMS!
mythulin.blogg.se
Josefine
,
Ända sen Björn Gustafsson sjöng om soda streamad oboy i melodifestivalen har jag velat testa detta. Tvivlar på att det är gott eller ens drickbart men känns dom om man bara måste testa det!! ' josefinewretman@hotmail.com
Sara
,
Skulle gärna smaksätta vattnet med äppeljuice, kanske kryddat med ingefära eller rent av kanel. Vore jättekul att experimentera med olika smaksättningar. Designen på denna-apparat är dessutom en fröjd i sig!
malin sandberg
,
när får man reda på vem som vann av luckorna du inte sagt än? 😊 spännande