Jag vill åka utomlands

| TRAVELING
Jag saknar värmen, solen, palmerna, stranden, resturangangerna, hotellet, poolen, känslan och livet där. Hoppas att solen och värmen åtminstone kommer snart? Inte okej att ha detta väder i juli. Som tur är så kommer jag och Henke åka utomlands vecka 33. Det är våra planer, ta en sista minuten och bara dra någonstans. Har ni något att rekomendera? Jag är lite sugen på Grekland och Turkiet .. Ge gärna lite tips?

Hur är vädret i resten av Sverige? Har ni fint sommarväder?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Frida
,
Åker till Side, Turkiet i morgon och har varit där innan. Kan verkligen rekommendera det. Verkligen solsäkert! God mat, fint att bada osv. Skulle eventuellt vara shoppingen som inte är så mycket att hänga i granen, mest märkeskopior! Lycka till 😊
Fridah
,
Jag och min familj var i Turkiet, Kemer för två veckor sedan. UNDERBART! Otroligt fint vatten och strand, god mat, trevliga människor. Shoppingen är väldigt bra om man är beredd på att betala lite mer. Tillskillnad från ex. Alanya har dom inte fejkprodukter i den bemärkelsen. Det är klart det mesta är fejk, men allt är i bättre material. Fanns hur många väskaffärer som helst som hade fejkmärkesväskor, men alla var i äkta skinn (man ville ha typ ALLA haha) för att nämna en grej. Väldigt många fina smycken fanns det också om man orkade leta lite:) Ha det underbart på er semester, vart ni än åker:) Kram!