IT'S ME AND THIS ONE TONIGHT

| EVERYDAY, FASHION, PHOTOS
It's me and this one tonight -  Alltså jag är så trött idag, helt sjukt haha. Men det är väl både psykiskt och fysiskt. Har tyvärr mått rätt illa idag med :/ Vet inte om det är magkatarr som spökar igen? Ska ta tag i allt på måndag, det ska bli skönt. För detta går ju inte längre .. Varav att kroppen mår som den gör samt att jag kom hem ganska sent och är så trött. Så fick det bli en lugn kväll hemma med hämtmat och Netflix. Har ni kanske någon bra film att tipsa om? Vilken är din favoritfilm just nu? Kan dock tänka mig att jag kommer somna innan ens filmen har börjat haha men vore ändå nice med lite tips =) Just nu tittar jag på Sveriges yngsta mästerkock, så jävla bra. Helt klart ett utav mina favoritprogram både vuxna och barn. Men barnen är nästan bäst, hur kan man vara 8 år och tillaga så grym mat. De är helt otroliga .. Man borde max kunna göra pannkakor vid den åldern haha.  Men så kul. Jag älskar också att laga mat, gör ni? Föresten glöm inte bort att med koden: REBFRE20 kan ni få 20% på hela sortimenter hos CaseApp. Det är därifrån mitt fina marmorcase kommer ifrån. 

____________________________

It's me and this one tonight. Me and my lovely computer haha. I'm still feeling stick... So this Saturday I just gonna look on netflix whole evening. Can you please give me your best movie & serietips.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johanna Maria
,
Hej! Vad tråkigt att du mår dåligt, illamående kan verkligen förstöra en hel dag. Hoppas du mår bättre snart <3 Tänkte bara säga att jag inte har fått vinnarmailet från din julkalenderträvling än, i fall det skulle ha försvunnit i cyberspace. Jag vann de fina solglasögonen. Det är förstås ingen stress 😊 Kram!