ISBJÖRN

| SHOPPING
 

Hej fina! Som jag kämpat med dessa bilder, därför sen uppis. Nu har jag efter mycket om och men fixat de iallafall. Ville mest kika in och säga hej och visa min nya jacka. Haha ja jag har köpt ytterligare en jacka, hejjagheterebeccaochköperennyjackavarjevecka nejvars men nästan. När man springer på en jacka för 125:- kr på S:t Erikshjälpen kan man ju inte motstå? Jag känner mig som en mysig isbjörn i den, samtidigt som en pimp haha då den är så stor i axlarna men fint stor.

Glöm inte delta i Cocoo tävlingen här, den avslutas ikväll!

Ooops .. One more jacket, i can't get enough. But i found this on second hand for only 125 sek, so i think that's okej (;

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Vendela (mokey.blogg.se)
,
Men gud jag dör vilken snygg jacka. O.M.G!!! Hittar aldrig något sånt där på second hand. 😟 har du tips på någon bra? Du får gärna hojta om du ser någon snygg jacka i liknande stil. Älskar dig blogg! Kram.
Sofia ssincerelyme.blogg.se
,
Alltså haha va arg jag blir .. Tittade på den i lördags o ba den va fin och gick vidare ... (Ångrar mig jävligt mkt kan jag lova 😟)
Alexandra
,
Vad har du för storlek på din "leopard"pälsjacka från monki? den som heter Safira jacket typ. Vore jätte tacksam för svar då jag tänkt beställa den men är osäker på storlek:)
www.langaeble.com
,
Så snyggt! Skulle passa bra med våra smycken i vinter 😉
Fridah
,
okej orkar inte med dina fina jackor mer, haha! dör snygg-döden på allihopa! 😉 hihi
rebecca
,
haha söt du är 😊 Ja, haft lite flyt på senaste. Gillar dom som tusan jag med!
rebecca
,
Hej 😊 Jag har XS i min jacka. 😊 Hoppas det hjälpte! De är redan lite stora i modellen och jag är rätt kort, så ville inte ha den för stor 😊
rebecca
,
Haha va? Så komiskt. Jag förstår dig, men tur för mig 😉 hihi.
rebecca
,
Tack så mycket, ja sååå fin och mysig. Så kände jag med och för 125:- kunde man inte tveka 😉 Absolut 😊 Jag kan lägga ut lite jack-tips vart efter.
Amanda Rahnboy
,
Var har du köpt den finfina stolen ? 😊