IPHONE MOMENTS

| EVERYDAY, PHOTOS
 

1. Helt klart min favoritfrukost, kvarg & bär. 2. Selfiequeen, häri mina nya fina bryn från bästa Tilda på Rapide. 3. Cheers baby! 4. Me, myself & I haha. 5. Glass med världens bästa bror på Stockholms gator. 6. Tacokvällar är de bästa kvällarna!

7.Jag säger ju det, jag och mina drinkar haha 8.Yoghurtglass doppad i choklad och strössel, så smarrigt. 9. Älskar färsk frukt på sommaren. 10. Hur fina? Som ni vet är ju jag galen i palmblad. 11. Glad tjeja! 12. Jag & min bästa babe <3

  Hallå mina bästa! Dags för eran favorit-kategori, nämligen vardagsbilder från min iphone. Eller en utav era favoriter! Men jag håller med er, så roligt med lite mer personliga och vardagliga bilder som ni inte sett innan. Min mobil är full av selfies, mat, natur, frukter och lite vänner. Så att fylla ett sådant här inlägg är inga problem ;) haha. Nu ska jag ta och göra hemmagjorda hamburgare och invänta att mitt hjärta kommer hem, sen ska vi se matchen ihop. HEJA HEJA SVERIGE! Jag tror och hoppas på Sverige, KOM IGEN NU! Jag som inte är så fotbollsintresserad annars tycker det är svinkul att se Sverige spela, det är något speciellt med det. Ellerhur? Dock verkar jag vara ganska ensam om att tror att Sverige tar hem det. Vi får hoppas jag har rätt. So long!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer