IPHONE MOMENTS

| EVERYDAY

Frukost till lunch med bästa Alice på Greasy spoon, ett urmysigt brunchställe på Söder

Hur fint blev inte mitt hår? Jag verkligen älskar det. Så perfekt! Uppge REBFRE så får ni 20% på alla klipp&färgbehandlingar hos Poze Hair. Det ligger på Grev Turegatan 10 i Stockholm.

Standard på flygplatsen innan flyget går. Någon annan som också alltid äter på Joe & The Juice innan avgång? Haha. Så gott! Bilden är från i torsdags när jag & Klara åkte till Bergen. Avokado mackan är magisk

Såhär ser mina naglar ut just nu. SÅ fina! Jag valde färgen raspberry red. Kände att det var dags för lite färg. Kör ju annars alltid på nude men nu när det är vår i luften så blev jag sugen på lite mer färgglada naglar.

Såhär ser det ut hemma hos oss just nu. Vi har faktiskt satt upp två nya lampor i veckan. En i köket och en i mittenrummet. Ni måste få se resultatet. Ska fota det i veckan tänkte jag.

Fika är aldrig fel, ellerhur? ☕️ speciellt inte när man har världens finaste bror till sällskap.

Hej finisar! Hur mår ni? Har ni haft en bra dag? Hoppas det. Så jäkla härligt att Sverige bjöd på magiskt väder idag också. Jag var tvungen att gå ut och njuta lite så jag tog en lång promenad runt Lötsjön. Så underbart, solen bara lyste i ansiktet och jag fick en sån härlig känsla i kroppen. Dock mindre härligt att det tydligen ska snöa imorgon men får hoppas att det bara är något tillfälligt. Vill verkligen ha vår nu bjussar på lite bilder från mina senaste dagar. Alla är tagna med mobilen. Nu ligger jag och bloggar från sängen, tittar på min hemlighet. Tycker det är så bra och hemskt på samma gång. Har ni sett det? Nu ska jag se sista avsnittet och sen sova. Puss på er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer