Interior @ Ellos

| FASHION, INTERIOR, SHOPPING
Ellos har fått in otroligt mycket fint, jag vill ha allt. Detta ovan fastnade jag lite extra för. Glasflaskan, klockorna och lampan är helt fantastiska. Inredning är verkligen något som ligger mig varmt om hj��rtat. När jag var mindre ville jag alltid bli inredningsarkitekt. Den här är redan påväg hem till mig, och denna måste jag ha. Hos Ellos, finner du även Zara home som gör sjukt mycket fint.

Jag skulle verkligen tipsa om att bli medlem på Ellos, för de har helt grymma erbjudanden. Varje vecka får man typ något i stil med 50 % på valfri vara, och resten 2o % eller handla för 400 kr och få 100 kr rabatt. Det är många rabatter, och riktigt bra rabatter. Jag har handlar mycket där, för att man som sagt nästan alltid får rabatt. Då har man råd med de lite dyrare också.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

michaela
,
Hej tack för en väldigt inspirerande blogg! Jag älskar också inredning (och mode såklart) och skulle tycka det var skitkul om du visade upp lite detaljer/vråer från ditt hem, gärna även hur garderoben och klädförvaringen ser ut 😊 Skulle vara väldigt intressant och inspererande hare bäst!