INTERIOR CRAVINGS

| INTERIOR

Jag kan inte riktigt behärska mig, det finns så mycket fint nu när det kommer till inredning att jag blir galen. Jag har snöat in mig lite på rosé, tycker det är himla fint. Förut har jag varit lite emot att blanda olika metaller, då jag har mycket mässing här hemma men kan tycka att det även är fint tillsammans med silver eller mässing. Äntligen har de fantastiska rosé-ljusstakarna kommit in på H&M Home, så dom blir det att klicka hem direkt. Spegeln från Gubi är ju så fin, dock förbaskat dyr .. Är lite sugen på att göra en själv? Hitta en rund spegel och lite bälten, hur svårt kan de va? Haha, vi får väl se. Hittar jag bra alternativ, lägger jag ut en guide här. Har äntligen fått tag i vasen jag velat ha, så i helgen blir det en tripp till Nyköping. Vad gör man inte för att stilla sina begär haha.

1. Artelleriet 2. H&M Home 3. Mio 4 .Design house stockholm 5.H&M Home 6. Gubi 7. H&M Home 8.Rum21 9. Artelleriet (Tom dixon)

- I found so much lovely interior stuffs, it makes me crazy. Because i really want it all. Above you find my favorites right now. I'm so in love with Rosé. The candles holder from H&M is so beauty.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer