INSTAGRAM FAVORITES

| INSTAGRAMS OF THE WEEK

Sincery Jules. Henne har jag följt så länge jag kan minnas, hon är liksom inspirations inspiration. Alltid så sjukt fina bilder och en härlig variation av snygga detlalj bilder till palmer och härliga matbilder. Jag älskar hennes stil och skulle inte tacka nej till hennes garderob.

Hanna MW är också helt klart en utav mina favoriter, tycker hon är så duktig på att fånga detaljer, samt en schysst blandning på bilder via telefonen och systemkameran. Älskar färgerna i hennes flöde samt att hon har en riktigt fin klädstil. Mycket mode som jag gillar!

Modern Moreau Ett inspirationskonto som definitivt förtjänar mer följare än vad det har just nu. Dock ganska nystartat men otroligt snygga bilder och en grym blandning. Saknar jag inspiration brukar jag titta in där. Personen bakom har ett öga för detaljer!

Lisa Olsson Helt klart en utav mina favorit bloggar och jag tycker hon har en helt otroligt snygg klädstil, hon levererar alltid! Det jag gillar med henne konto är att hon även bjussar på en hel del inredning samt att hennes konto är jäkligt snyggt och cleant.

Felicia Akerstrom Tjejen som lever drömlivet i New York, massor fina bilder från hennes liv där. Den här tjejen har verkligen också ett öga för detaljer och hennes bilder har en bra variation av mat, palmer och mode. Helt klart en ny favorit!

Hanna Stefansson Jag älskar hennes mat/frukost bilder, de är magiska. Jag är ju typ besatt av sådana bilder, blir så inspirerad av de typ av bilderna. Gillar också att hon har så mycket färg på sitt flöde fast att det ändå ser cleant ut. Hon har liksom färgstarka bilder fast dova om ni förstår hur jag menar.

Jag följer ju en hel del på Instagram, nästan 700 personer. Ovan ser ni mina topp 5 favoriter! Så istället för att jag varje vecka listar en bloggare som jag gjort tidigare så kör vi på Instagram istället, vad tycker ni om det? Så har ni kontot som vill synas här? Så är det bara att tipsa. Hoppas ni gillar den idén. Nästa gång kanske det är du som syns här eller någon du följer. Vem vill du tipsa om?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Ebba
,
Tack så mycket för tipsen. Mer såna här inlägg skulle uppskattas!
Rebecca Fredriksson
,
Åh vad kul att du gillar det 😊 hihi!!