INSTAGRAM

| EVERYDAY

latest photos from my instagram: @rebfre

Hej fina! Riktigt sen bloggning idag, förlåt så hemskt mycket för utebliven uppdatering idag. Men har jobbat och varit iväg på grejer konstant idag. Plockat alla kläder inför nästa veckas stylistjobb, telefonmöten, lunchat med Linda, träffat Jessica osv. Hängde med Maria en sväng på kvällen, åt tacos som är min favoriträtt haha och bara myste och pratade. Så välbehövligt! Blir sådan stress när man är hemma kort också, man vill hinna med så mycket. 

Jag hatar när bloggen blir lidande att jag inte kan uppdatera som jag vill. Men å andra sidan snittar jag nästan alltid tre inlägg om dagen och gjort det i flera år. Som sagt får verkligen panik när jag inte bloggat på en dag.Men ibland går det inte att få ihop det ovasett hur mycket man vill. Hoppas ni förstår <3 Tack för all respons på inlägget igår, så roligt att höra att ni gillar det. Bjuder på mina senaste instagram-bilder, heter @rebfre där. Så roligt att se att den ökar så mycket, innan min Thailandsresa hade jag 13,2 K och idag kom jag upp 17,2 K Sjukt roligt! Nu måste jag sova, imorgon ska jag plocka kläder för nästa jobb samt massor annat jobb! Puss och godnatt!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Kan du inte tidsinställa inlägg så du slipper bli stressad. Förvisso tar ju det tid också... Men tänker om du har några inlägg som du avsatt tid för att skriva typ? Eller kanske så du gör fast det ändå blir stressigt schema. 😊
Rebecca Fredriksson
,
Jo det kan jag göra ibland och har gjort. men nu på senaste har det varit sp mycket att jag inte hunnit. Men så är det ibland 😊 Snart är allt som vanligt hihi! Tack för ditt stöd!
DIMAN DILIR,
så fina bilder!
nouw.com/dimand
Lisa,
Ta den tid du behöver, vi är kvar!! 😊 Xx/ http://nouw.com/lisabengtsson
nouw.com/lisabengtsson
Rebecca Fredriksson
,
Tack för stödet! de betyder så mycket att ni förstår! <3