INSPIRATION OF THE WEEK

| INSPO, MOODBOARDS
 

My inspiration right now

Oj vad denna dag bara har sprungit iväg. Jag började med att gå upp och fixa mig, eftersom en plåtning väntade så la lite extra tid på att sminka mig. Normalt sätt lägger jag 15 min ;) Men idag tog jag väldigt lång tid på mig för att vara jag haha. Sen åkte jag in till Poze för att fixa till barret, Renée stylade det verkligen helt perfekt. Tvättade det och fönade det, precis som jag ville ha det, tyvärr så är mitt hår så tungt och inte så "strävt" så allt bara försvinner ur hur fort som helst. Men lite höll sig kvar till plåtningen iallafall. Någon föresten som har något tips på att få ett fönat/lockigt hår att hålla sig? Mitt försvinner jämt så fort :( Sedan köpte jag med mig en plocksallad och mötte upp Lisa för att sedan åka hem till mig där vi skulle plåta. Vi plåtade i cirka 2 timmar och resultatet blev verkligen grymt! Längtar redan tills jag får bilderna och kan visa er. Lisa är verkligen grym och hon förstår exakt vad det är för typ av bilder jag tänkt mig, så kommer hon alltid med så bra förslag under tiden. Nu ska jag ta och svira om och dra till gymmet innan jag ska hem till Linnéa på mys och sleepover. Är i behov av en tjejkväll ikväll! Vi hörs lite senare fina ni!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Annika B
,
Mitt hår är också tungt, dock håller mitt hår extremt bra. Mitt tips är att när det är dags för att föna håret är att redan där börja preppa håret. Jag kör alltid värmeskydd från Joico, i handdukstorkat hår, därefter lägger jag i living proofs root lifting hairspray för att lyfta upp hårrötterna och för att forma den främre delen av håret. Detta fönar jag med rundborste. Sedan om jag lockar håret, detta gör jag oftast med min plattång. Här är tips två, gör din lock, fånga upp den medan den är varm och fäst med en hårnål, låt svalna i hårnålen, gör hela håret så. Sen hårspray på alla små "bollar du kommer ha på huvudet", ta sedan ut nålarna en efter en, låt dom vara tills alla är ute, borsta sedan igenom med en svinborste eller om du har en tangle borste men var lätt på handen. Efter detta så är det dags för mer hårspray. Avsluta med glansspray eller glansserum om du vill. Klart! Lycka till!
Annika B
,
Glömde ju bästa tipset, innan sista hårsprayen, använd en matt clay eller vax, värm upp denna i händerna och liksom massera in i lockarna, jag brukar om jag ska vara ärlig, sno lite från vaf min sambo har och sen avslutar jag med hårspray!
krist.in,
såå herlig inspo <3
http//krist.in
Rebecca Fredriksson
,
Tack så mycket 😊)))