IN MY THOUGHTS W 16

| SHOPPING
   

1. Pinterest 2. Monki Simliar here 3. Ur & Penn 4. Nike

Då var det söndag och dags för veckan "In my Thoughts W16"  Den här veckan har jag spanat lite extra efter snygga sandaler, spetstopp och letar febrilt efter Nikes' klassiska sweater med loggan i svart, kan tänka mig grått. Men vill helst ha en svart, letar och letar. Men hittar inte ..  Så har ni tips? Får ni mer än gärna hjälpa mig. Tycker även det är supersnyggt med tunna guldkedjor, även sugen på ett par guldiga stjärnor till öronen. Har ni haft en bra helg? :) Hoppas det! Min har varit skön och slapp, perfekt eftersom det väntar en hektisk vecka. Nu ska jag se film innan det är sängdags. Puss!

Påtal om NIKE, Nu är vinnaren dragen. Stort Grattis till @mikairutan, kommer ett mail innan dagen är slut :) Tack till alla sol deltagit! 
- Sunday and It's time for the post "In my Thoughts W.16". This week i have had my eyes on this sandals from Nike and searching

for the classic sweater from Nike. But i don't find it. Maybe you can help me? Also want alot of gold
simple necklaces, so beautiful!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Mikaela
,
Hej! Ville bara säga att jag inte fått något mail gällande Nike-tävlingen än. Bara så att det inte blivit något fel med min mailadress eller så..! 😊 Sjukt glad att jag vann för övrigt!! Tack!!!
Rebecca Fredriksson
,
Det kommer idag 😊 Så håll utkik! <3