I want to know

| Q / A
Jag har lite frågor till er, jag vill veta allt vad ni tycker om bloggen. Jag vill veta vad ni tycker är bra? vad som är dåligt? varför läser ni min blogg? vad kan jag bli bättre på? vad vill ni se mer av? Ja, ni fattar =) Tell me! Vill att bloggen ska vara så bra som möjligt, och att ni gillar det ni läser. Det är ju faktiskt ni underbara läsare som gör min blogg, utan er hade det inte varit alls lika kul.

Dock saknar jag era kommentarer. Jag menar ni är ändå flera tusen som kikar in här =) Skulle bli så glad om vissa av er kommenterade lite oftare, det blir så mycket roligt och betyder så mycket! Glöm inte hur underbara ni är!

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sofie
Sofie,
Utöver mode tycker jag om när du lägger upp lite mer vardagliga inlägg, å typ frukostbilder å inredning, kanske lite om din träning? Fast det viktigaste tycker jag är att du är dig själv och skriver om vad du känner för 😊
Anna
Anna,
Något som är otroligt positivt med din blogg är att DU är positiv. Jag blir helt enkelt glad varje gång jag tittar in här. Du har inspirerande outfits, roliga tips och skriver texter som är lättlästa och som känns spontana. Det uppskattar jag. Sen utstrålar du glädje! Hoppas du har det bra på semestern! Kram på dig.
Annas.spotlife.se
IP: 82.99.3.229