I PROMISE YOU

| PHOTOS, THOUGHTS
 
  

  

 

Jag vill ge er mer, jag vill ge er mer av mig! Fan förlåt på riktigt att jag inte varit så personlig på senaste tiden. Men å andra sidan så är livet så också. Aldrig jobbat så mycket som jag gör nu. Men från och med nu ska jag börja skriva lite mer persobligt och framför lite längre inlägg. För det märker jag att ni gillar, alla mina riktigt personliga inlägg är de mest lästa och fått flest kommentarer. Vilket jag förstår, jag älskar när folk är personliga och man "lär känna" bloggaren genom att bara läsa vad hon/han skriver. Dock är det stor skillnad på personlig och privat. Föresten så vill jag börja köra mer rörlig material, tänk att jag bloggat i 7 år och många utav er vet knappt vad jag har för röst haha? Hur sjukt är inte det? Många kommer få en chock, så mörk och hes röst. Dags för lite ändringar framöver =) Vill verkligen göra bloggen till det bästa. Är det föresten några som hänger kvar som varit med sedan start? Vore så roligt att veta! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Nathalie,
Gud så snygga solisar, vart är dom ifrån?
www.nathaliegustafsson.se
Viola
,
Åh! Hur fixar du håret?
Moa
,
Jag har vart med sen start 😊
Lisa,
Jag har också varit med sen start, varit så kul att se din utveckling! Enligt mig blir bloggen bara bättre Xx/ www.nouw.com/lisabengtsson
Www.nouw.com/lisabengtsson
Johanna
,
Jag har hängt med sen du bloggade på Spotlife men inte från början, kanske tre fyra år iaf 😊 och jag håller med ovanstående kommentar, att bloggen blir bara bättre och bättre. Även om du inte skriver personliga inlägg så känns dina bilder mer personliga nu och jag gillar att läsa om allt från mode, mat till inredning.
HannaN
,
Alla foton och outfits du lägger upp är grymma och det märks att du lägger mer mycket tid på det. Tycker din blogg är väldigt bra och det är därför jag är sugen på att få läsa mer personliga inlägg också men gillar allt du gör redan 😊
Rebecca Fredriksson
,
Gud vad glad jag blir!! kommentarer som dessa gör mig så glad 😊 Jag kommer bli mer personlig. Jag är väldigt personlig av mig. Har bara haft så himla mycket senaste tiden. Men vill alltid utveckla bloggen och göra den till den bästa för er 😊 Tack snälla!