I NEED YOU.

| LOVE, THOUGHTS
Usch jag har inte mått något vidare senaste tiden, har inte pratat så mycket om det. Just nu känner jag att jag ville skriva lite, jag har haft migrän i flera dagar, sömnbrist, varit sönderstressad, haft panikångest och nu åkt på magkatarren från helvetet. Ibland rinner det över, ibland säger kroppen stopp precis vad den har gjort nu. Jag tänkte skriva ett längre inlägg om detta, för jag vet att det är så många som gillar att jag delar av mig av mina tankar och hur jag mår. Just nu har det blivit för mycket, så nu ska jag ta tåget hem till Norrköping för rehab, träffa min underbara familj och pojkvän. Jag ska bara försöka ta det lugnt och göra det jag mår bra av och försöka stressa ner och hitta ny energi. Jag lever ett hektiskt liv med sjukt många bollar i luften och massor utav jobb, har just nu 4 jobb plus att jag tränar 4-5 ggr i veckan. (vilket jag älskar, jobben och träningen) men ibland älskar jag det jag gör lite för mycket att jag inte kan hantera det. Så nu är det dags att chilla lite och stanna upp. Jag är så tacksam att jag har er, mina vänner, pojkvän och familj. Har inte träffat Henke på nästan 3 veckor och att bara få en kram av honom, känns som hela jag kommer må så mycket bättre. Dagens outfit kommer upp senare, puss på er!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

alexandra
,
Men fy vad jobbigt!! Du gör ett kanonbra jobb med din blogg, älskar speciellt dina inredningsinlägg:) ta hand om dig!
Elin
,
Jag är verkligen imponerad av din glada och positiva energi samtidigt som du jobbar med fyra olika jobb - grym tjej! Kram
Lisa
,
men oj stackaren, men hur kommer det sig att killen inte är i sthlm? bor ni inte ihop :/ segt att inte ses på ett tag... du är stark!!!