I NEED A PLANNER!

| FASHION, SHOPPING
Hej på er! Eftersom jag måste bli bättre på att planera och strukturera så känns det som jag behöver ha en almanacka/planner/notebook you name it. Oftast så skriver jag allt i mobilen, på kalendern där samt på anteckningar. Men ibland kan det kännas skönt att ändå ha en fysisk almanacka, det känns lite mer på riktigt. Är ni med på hur jag menar? Så just nu letar jag efter en snygg, praktisk och lagom stor almanacka. Så istället för att jag tipsar er, så tänkte jag faktiskt be er om tips? Var kan jag hitta dessa? Vill nog ha en svart, stilren som känns lite mer lyxig. Jag tycker de från Smutshon är så fina, men de känns lite dyra .. Så har ni grymma tips? Mottages de gärna =) Ni brukar alltid vara så duktiga, snälla och hjälpsamma. Ha en fin måndag sålänge!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Du kan alltid anställa mig som planner! Jag är oftast stilren, svart och organiserad
Johanna Maria
,
På Bookbinders Design kan man välja storlek och färg och sedan gravera sitt namn eller annan valfri text 😊 Har tänkt göra det länge men inte haft vägarna förbi Stockholm för att fixa. De blir verkligen jättefina, men det kostar en slant..
Camilla
,
Har ni Coach i Sverige? Jag diggar deras planners har i USA..
Rebecca Fredriksson
,
Åh det ska jag kolla upp =) Tusen tack för tipset!!
Rebecca Fredriksson
,
haha så jävla sant!!! Taget!! 😉
Rebecca Fredriksson
,
Men aldrig hört? 😊 Det ska jag verkligen kolla upp. Tusen tusen tack för tipset. Så glad jag blir, uppskattar det verkligen 😊
Ellen
,
Kate spade har jättefina kallendendrar Kram Ellen
Sophia,
Jag designar allt mina almanackor själv hos personligalmanacka.se 😊 Då kan man styla den precis hur man vill 😊
fiiaan.se
Sanna,
En agenda från Louis Vuitton har jag precis unnat mig själv, så nu är jag mer än redo för att strukturera upp min vardag, haha.
www.sannawester.com
Pernilla
,
Kan varmt rekommendera Passion planner där det finns to do-lists, plats för mindmaps och sätta uppmål, följa upp veckans och månadens resultat. Beställ på nätet från USA, har tyvärr inte hittat i Svensk butik. Kram P