I N S P O

| INSPO, MOODBOARDS
Hallå där mina gosisar! Hur mår ni? Hoppas ni måt bra och har haft en skön torsdag. Solen tittade ju fram idag, så underbart med lite sol i höstmörkret ellerhur? Idag har jag också haft en bra dag. Satt imorse och smed lite bloggplaner, nya teman och hur jag ska strukturera upp bloggen för den ska bli så bra som möjligt. På min Snapchat idag gjorde jag även en lång story med vilka kategorier ni gillar mest. Där ni får chansen att visa vad ni uppskattar mest genom att printscreena den kategorin som ni gillar mest. Smart va? Lägg till på mig Snapchat om du inte redan följer mig? In och screenshoota din favorit-kategori. Imorgon ska jag sammanställa alla,så kul att se vad ni alla tycker. Så viktigt för mig att veta också. Rebfres heter jag på Snapchat. Ovan har ni vad som inspirerar mig mest just nu. Är det något som jag har på näthinnan så är det tatueringar. Så himla sugen på en, har dock lite funderingar då jag inte bestämt helt ännu. Komiskt nog skulle jag kunna ha en tatuering redan imorgon då jag är bjuden på ett coolt event där man kan tatuera sig på plats under kvällen. Haha så ballt! Men mammsingen kommer hit, så blir tyvärr inget för event för mig. En myshelg med mamma är precis vad jag behöver denna helg. Mor-och-dottermys-deluxe står på schemat. Vad har ni för helgplaner?   

_____________________________________

Todays inspo, so many lovely tattoos. I really want one right now. A small one, but where? Hum.. I don't know yet! And you guys don't forget to follow me on Snapchat "rebfres" is my name there. 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Karin Nordin
,
Tatueringar är "livsfarliga"! 😉 Det är risk för att man blir helt beroende...som jag. Jag har gjort 4 nya tatueringar inom loppet av 12 månader. Alla är inte så stora så alla syns inte för "allmänheten...hehe..! Jag går ständigt i tanken på vad jag skulle vilja göra nästa gång! Gör en nu och jag lovar dig att det sedan kommer fler! 😊 Kram
Amanda
,
Kan du inte visa din beiga kappa? O vart den kommer ifrån? Såg sjukt snygg ut o ute efter en sån
Mamma Sabine
,
Hade en underbar helg älskade dotter o Henke o Leo som vi var hundvakt åt