I MISS IT

| PHOTOS, TRAVELING
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här kommer lite bilder som jag faktiskt inte visat er från resan, det blir ju enhel del bilder knäppta när jag är iväg haha. Nu längtar jag tillbaka till Cypern, tänk att få vakna upp på Callisto istället, gå bort till mamma och robert på frukost på balkongen för att sedan gå till poolen eller havet för att sola och bada. Ååååh .. Som tur är börjar det bli varmare här hemma, och våren verkar vara pågång på riktigt. Som de ser ut nu kan det även bli lite mer resande i sommar. Som sagt att resa är ju det bästa som finns!

 

- Pictures from Cyprus, i really miss it. Today i will wake up on the hotel Callisto, eat som lovely breakfast and then haning by the pool all day long. I love to travel, the best ever!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

EMELIECATRINE,
Sjukt härliga bilder! Får jag bara fråga vad du har för storlek i överdelen på den aprikosa bikinin? Fan, vet inte om jag valt en för liten överdel..tänkte hur den satt på dig, den ser ju ut att sitta jättebra iaf!
http.//emeliecatrine.webblogg.se/
en blogg om 5 systrar,
Åh förstår att du saknar cypern! Jag spenderade 6 veckor där förra sommaren! och det går inte en dag utan att jag tänker på det. Åh, älskar cypern!!<3 /Elin
systrarnabackstrom.se