I LOVE THIS CITY

| PHOTOS, TRAVELING


 

Nu har jag vaknat upp hemma i Sverige efter fyra dagar i Barcelona. Vi har haft en helt underbar resa med massor utav shopping, sevärdigheter, tapas, glass, marknader, sangria, mys och party. En stad som verkligen har allt, jag gillar när man har chansen att både sitta på en mysig tapas resturang samt dansa på stora klubbar till sex på morgonen. Samtidigt som man kan välja på att springa och shoppa hela dagarna eller ligga och lapa sol på stranden. Det var nog absolut inte mitt sista besök där. Nästa gång är jag dock lite sugen på att åka dit när det är lite varmare så man kan hänga på stranden. Är det något ni undrar om Barca? Så är det bara att fråga, så ska jag försöka svara på allt =) Det är verkligen en stad jag kan rekommendera att åka till.

- Here is some pictures from my trip in Barcelona. Now i'm home in Sweden again. Barcelona was so good, i love this city.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Lise Ripnes,
herlige bilder!
lissis.no/
Josefine
,
Ja åh kan du inte snälla göra en liten barcelona guide? Vart man ska bo, äta, shoppa osv. Vore så snällt!
Sofie
,
Skulle jättegärna få tips på shopping och restauranger, ska dit på lördag! 😊
Henrietta
,
Hejsan, jag ska också åka till barcelona om drygt en månad och skulle verkligen uppskatta om du gjorde en liten guide och berättar vad du tycker att man absolut inte får missa.