hvisk

| COLLABS, COMPETITIONS

Honeycomb Earrings_Here /  Wild Necklace_here / Hoops_Here

In collaboration with hvisk

Som ni kanske har skymtat på min Instagram så har jag just nu ett samarbete med Hvisk. Det är en ett danskt varumärke som har ett stort och brett utbud av trendiga smycken i högsta kvalitét - till bra priser. Deras smycken passar verkligen till tjejer i alla åldrar. Hvisk består av ett häftigt kreativt nätverk av stylister som stylar och delar sina egna tolkningar av smycken på sociala medier och på Hvisk.com  Jag är ju så svag för dansk design och tycker ofta de levererar.  hvisk faller mig helt i smaken och har redan hittat så många favoriter. Jag har tillsammans med det hvisk fått möjlighet att tävla ut ett valfritt smycke till en av mina läsare.

Vinn valfritt smycke från hvisk!

Det är superenkelt att delta i tävlingen, så jag tycker verkligen ni ska ta chansen att vara med och tävla om de smycket ni själva gillar mest. Allt ni behöver göra är att:

1. Klicka in på hvisk.com och välj ut ett smycke som du gärna skulle vilja vinna.

2. Länka produkten i detta inlägg och skriv en kort motivering varför du vill vinna just detta smycke.

Tävlingen pågår fram till 23/10 Jag väljer en vinnare den som sedan kontaktas av hvisk! Så glöm inte att skriva er mailadress i kommentaren också. LYCKA TILL!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Men åh vilken tävling! Jag skulle så gärna vilja vinna deras 'Simple edge long necklace' då mitt gamla älskade halsband i guld gick sönder för ett halvår sedan och jag känner mig naken utan det. Har inte riktigt budget för att köpa ett nytt heller då jag är föräldraledig för andra gången på två år haha. Länken: http://hvisk.com/se/smykker/halskaeder/simple-edge-long-necklace-gold
Alexandra
,
Min mailadress är westinalexandra@gmail.com