HUR ÄR JAG SOM PERSON?

| EVERYDAY

Vid matbordet?

Jag älskar att äta middag med människor, när man kan sitta i timmar och prata och äta gott. Tycker dock det är mindre roligt att äta mat själv, fast å andra sidan vem tycker det är speciellt roligt? men då ibland kan jag känna att jag lika bra kan strunta i att äta. Ni fattar känslan? Nej jag gillar att äta ihop och göra något mysigt av det. Jag kan verkligen uppskatta en härlig middag. Jag har dock ofta ganska mycket beslutångest när det kommer till mat, jag är verkligen tjejen som sitter med menyn extra längre och servitrisen får komma tillbaka senare för jag ännu inte bestämt mig. Om jag inte varit sugen på något speciellt, men ofast har jag svårt att bestämma mig. Ibland brukar jag övertala Henke om att ta något som vi båda gillar, så vi kan dela lite. Absolut inte på en fin restaurang men om vi t.ex beställer Thai vill jag att vi båda tar olika, så man kan ta av båda och slippa bestämma sig för en hehe.

På nattklubben?

Jag är tjejen som har en drink i handen konstant och står på dansgolvet från nattklubben öppnar till den stänger. Nästan iallafall, älskar att verkligen gå och dansa som tusan. Har oftast alltid så kul att jag inte vill gå hem och har nog aldrig gått hem före nattklubben stängt haha. Älskar att dansa, träffa folk och bara ha det nice.

På stranden?

Åh jag kanske är stans största soldyrkare, jag kan verkligen ligga konstant i solen från 10-16 utan konstigheter både utan musik och bok. Jag ligger bara där och chillar, konstigt nog eftersom jag är så sjukt rastlös och det kryper alltid i mig annars men när jag solar då är jag fan lugn. Älskar det! Kan också ha med att göra att jag typ alltid somnar haha. Snacka om att jag slappnar av då! Sen är det ju superskönt att hänga i skugga men det är väldigt sällan jag gör det. Trivs så bra i solen. Dock gillar jag inte att äta i solen, då vill jag ha skugga och svalt. Mår illa annars!

I klädbutiker?

Nu för tiden shoppar jag inte lika mycket eller går inte lika mycket i affärer. Det blir mest shopping via nätet faktiskt. Men i affären är jag den mest spontana och det blir oftast en hel del impulsköp fast det händer också om jag bara verkligen verkligen vill ha det. Jag söker av ganska fort och vet oftast vad jag är ute efter. Min kille brukar bli ganska impad av mig för att jag söker av så fort och är så snabbt klar i affären haha. Jag är verkligen tjejen som inte testar, tycker det är sjukt jobbigt och har blivit ganska duktig på att se om det fungerar eller ej. Sen tycker jag det är skönast att testa hemma i lugn och ro. Sen är det ju bara att lämna tillbaka om det inte skulle passa. Dock händer det sällan haha.

Hemma hos andra?

Jag är alltid den som är väldigt hjälpsam, undrar om det behövs göras något eller om de behöver hjälp med något.Gillar inte att bara "sitta och titta på"! Dock när folk är hemma hos mig älskar jag när de bara sitter, så jag kan få serva dom ordentligt.

På efterfest?

HAHA Jag är en riktigt efterfest-människa, jag är alltid den som skriker om att det blir efterfest eller vem har efterfest osv. Det är oftast här jag är som mest i gasen, jag är alltid som mest taggad när alla andra vill gå hem haha. Jag kan liksom hålla på hur länge som helst men det är sällan jag får med någon haha. Dock inte alltid jag får med mina kära vänner ;) Som nu på bröllopet i lördags, musiken och lamporna släcktes ner och det var dags att gå hem för de flesta då kanske klockan var 04.30 alla var rätt sega men för mig kändes det som klockan var 01.00 haha. Ja jag är minsann en riktig festprisse när jag väl festar! Oftast jävligt taggad.

I ett förhållande?

Jag skulle säga att jag är väldigt avslappnad i ett förhållande, iallafall i alla de förhållanden jag haft. Jag är väldigt osvartsjuk av mig och tycker det är så viktigt att man har sitt egna liv också. Gillar att man liksom har sitt egna och gör mycket grejer på håll också. Har svårt för par som liksom säger älskling 2356 gånger under en kväll eller sitter i knät på varandra konstant. Ja ni förstår hur jag menar, jag gillar när det skönt och avslappnat. Självklart är det supermysigt att gulla men man får liksom känna av läget. Sen är jag väldigt kärleksfull av mig, gillar att hitta på mysiga saker och att skämma bort den andra. Älskar att överraska sin käraste med en middag, favoritgodis eller kanske frukost på sängen. Jag skulle även säga att jag är väldigt fysisk i en relation, för mig är det viktigt att bli uppskattad att få pussas och kramar titt som tätt. Jag är väldigt bekräftelsekåt med andra ord haha.

På morgonen/kvällar?

Jag är en riktigt kvälls/natt människa, det har jag varit sålänge jag minnas. Jag älskar att jobba/fixa/dona och har alltid som mest inspiration på kvällarna. Det är då allt kommer, känns som min hjärna fungerar som bäst efter 18.00 och framåt. Jag tycker kvällar är så mysiga med, vill sällan att det ska ta slut. Jag har även alltid gått och lagt mig sent, försöker dock på att bli lite bättre på den fronten men vill heller inte lägga mig tidigt. Hade haft ångest om jag somnat innan 22.00 haha. Här brås jag väl på min mamma, när vi var mindre kunde mamma blåsa håret 00.00. Fullt normalt ;) Jag är ingen morgonmänniska med andra ord. Jag älskar att snooza och kommer inte ens ihåg senast jag inte snoozade i typ 45 minuter. Fantastiskt! Gillar att ta det lugnt på morgonen, sova ut, gå upp i lugn och ro, se nyhetsmorgonen, äta frukost och mysa.

Hur är ni själva? Jag skulle vilja höra hur ni är? Känner ni igen er utav någon ovan? 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Josefine,
Vilket roligt inlägg! Kul att få veta lite mer om dig 😊
nouw.com/josefinesoderberg
Rebecca Fredriksson
,
men vad kul att höra 😊) älskar när ni kommenterar och säger vad ni tycker hihi. Yes nu ska ni få lära känna mig ännu mer framöver. Ska bli SÅ kul!