HRPINA

| EVERYDAY, TRAVELING

Jag & Mimmie, som jag gillar denna tjeja.

WOOW! Jag beställde in kycklingspett tillsammans med potatis, grillade grönsaker och gorgonsolasås. Yummy yummy in my tummy.

Haha ser ni killen som SÅ gärna vill vara med på bild? haha!

Såhär ser byggnaden ut, perfekt med andra ord. Rosa, gult & blommor. Så fin kombo!

Vi beställde in rödvin till maten, sett var lite blaskigt annars gott. Det är sällan jag beställer vin till mat faktiskt. Tar gärna ett glas efter eller innan, till maten gillar jag hellre att dricka bubbelvatten eller en cola zero typ haha. Någon som är likadan?

Hur bra bild på Mattias? Henkes barndomsvän, han är singel för er som undrar ;) 

Jag tror ingen förstår hur stor Mattes hamburgare var? Haha! Han åt och åt men inget hände.. haha 

Lilla tallriken ;) 

Hej mina saknade finisar! Nu har jag äntligen löst bra wi-fii. På riktigt ;) WIHOO för det. Oj så jag saknat er och bloggen, så ledsen som sagt att det strulat så mycket med uppkopplingen under semestern. men men nog om det, nu fokuserar vi på alla härliga bilder jag tagit istället. För jag har hela kameran proppfull av bilder och filmklipp. Så jäkla grymt. Så från och med NU kommer det bombas med inlägg här :) Kommer köra på som bara den. Så hoppas ni är peppade? Först ut kör vi detta grymma restaurang-tips. När vi var i Makarska så blev vi rekommenderade av Mimmies pappa (brorsans tjej's pappa) att besöka restaurangen HRPINA, han sa att det var en superrestaurang med fantastisk god mat men lite väntetid men att det var värt väntan. Frågade även om restaurang-tips på bloggen och då tipsade ni även om detta. Så självklart var vi tvungna att gå dit, jag tog med gänget för att se vad vi tyckte. Jag kan säga såhär att jag förstår varför det är så populärt. Maten smakar SÅ bra, det var billigt, maträtterna var enorma (lite för stora för mig haha) och dessutom så var det jättefina upplägg. Det ända minuset var väl egentligen väntetiden, men eftersom man visste det och det t.om står i menyn så var man ju beredd på det. Hett tips om ni ska till Makarska. Det ligger dessutom i den mysiga gamla stan.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Olivia,
Såå fina bilder!<3
Devote.se/MadebyO
Rebecca Fredriksson
,
åh tack snälla 😊 Vad roligt att höra!!! <3