HOW DREAMY?

| LOOK OF THE DAY, PHOTOS, TRAVELING

Blouse_HERE / Shorts_HERE /

Hej fina ni! Alltså Hur drömmig gata och dörr? Ni skulle se alla dörrar och gator i Sitía! Det var helt sjukt, var man en gick så var det färgglada pastelldörrar som jag älskar. Jag är fasen lite sugen på att måla om en dörr här hemma till rosa, tror dock Henke inte skulle bli så glad? Eller vad tror ni? ;) Jag har ju mitt kontor i rosa iallafall hihi en vägg. Ni ska få se bilder på det, det är alldeles snart helt klart. Det bor verkligen en perfektionist i mig ibland lite för mycket, vill inte visa det förens det är helt perfekt enligt mig haha. So stay tuned!

______________________________________

How dreamy? The streets and doors in Sitía is so beautiful. I mean look at this? i want this door in my home. So cute! Maybe I should paint one? I don't think my boyfriend would be so happy! Right? ;)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Josefin M,
Så himla fint, ser fram emot att se ditt kontor! 😊 http://josefinmolander.com
josefinmolander.com
Therese
,
Så fint! Du som är så duktig på inredning, gör du andra jobb än styling för visningar? Typ om man vill ändra om hemma men med små medel bara? Eller om du kan tipsa om det i bloggen, hur man gör om hemma utan att behöva måla/bygga/riva och byta ut hela möblemanget 😊 kram!
admin
,
Åh tack sötan!! ska försöka få upp bilder nu i veckan. men som sagt vill att allt ska vara helt klart 😊
admin
,
Tack goding! jag gör alla möjliga jobb, bara att maila mig på rebfre@live.se 😊 men vilket bra tips. Då ska jag försöka lösa ett sånt inlägg. Kul när ni kommer med tips 😊 Ha det bäst! Kramar