HOTEL WITH

| EVENTS, EVERYDAY, PHOTOS

Checkade in på Urban Deli's nya hotell - Hotel With , hur fint badrum?

möttes av massor fina presenter, dels dessa fina skor från billi bi 

  

får barret fixat av Ghd 

Jossan får håret fixat!

makeup by smashbox 

Jag & härliga Salem 

Charkiz, finns det något godare?

 

Ostron, jag & Salem gjorde vår ostrondebut tillsammans idag haha, det var helt okej. Trodde det skulle vara värre faktiskt. Se mer på snap haha (rebfres)
  

Så gott ..   

 

 

Middag med fint sällskap Salem & Madde

 

Härliga Madde

 

Tack & Godnatt! 

Vilken måndag, helt klart en måndag utöver det vanliga. Mildhpress har skämt bort mig hela eftermiddagen och kvällen. Jag har tackat nej till ganska många event på senaste tiden eftersom det varit för mycket och jag inte mått så bra men detta kände jag inte att jag kunde tacka nej till och det gjorde jag rätt i. För har haft en sån supermåndag, jag har blivit riktigt ompysslad och träffat härliga tjejer. Började med att vi checkade in på hotellet vid 16.00, då fick vi våra rum och runt 17-tiden sågs vi för lite mingel, fördrink, plockmat och fix. Under minglet fick vi både håret lockat, ansiktet sminkat och naglarna gjorda för de som ville. Efter det så väntades det middag uppe i restaurangen med hela gänget, där det dels bjöds på halstrad tonfisk, sallad, potatis, pomme, broccoli och annat gottigt. Nu ska jag ta och sova imorgon väntar ett lugnt träningsppass med hela gänget samt frukost i frukostbuffén. Tack för en grym kväll Mildh & Urban Deli/Hotel With! Detta behövde jag <3

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Annika Blom
,
Fina du! Vart är din skjorta ifrån? <3
Rebecca Fredriksson
,
Det är mer som en topp och den är rätt gammal och kommer från Nelly trend tyvärr. Men kanske kan finnas något liknande där? Kolla =)